Roses blanques d’Almussafes per les 45 dones assassinades per la violència de gènere

0
137

L’Associació de Dones Progressistes d’Almussafes ha celebrat este mateix matí un acte públic enfront de la Casa Consistorial amb motiu de la commemoració de Dia Internacional contra la Violència de Gènere, que enguany porta per lema «Hi ha eixida».

Les sòcies han repartit un total de 45 roses blanques entre els assistents a l’acte, abans de la lectura per part de la presidenta de l’entitat local, Alicia Benavent, del manifest reivindicatiu.

Amb posterioritat, la música en directe d’un violoncel ha dotat de major simbolisme l’emotiu moment en què les flors han sigut depositades, una a una, en l’interior d’un recipient, que ja presidix el hall del Centre Cultural i en el que es pot llegir “In Memoriam per les 45 dones víctimes de la violència de gènere en el 2013”.

L’alcalde, Albert Girona, junt amb alguns regidors, funcionaris de l’administració local i veïns i veïnes, ha acompanyat les integrants de l’associació en la declaració de rebuig de qualsevol tipus de violència contra la dona.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here