Pas endavant de l’Alcúdia davant el Balompié Alfafar (3-2)

0
491

En partit disputat el passat dissabte en “Els Arcs” de l’Alcúdia, corresponent a la 11ª jornada, del grup V de 1ª Regional, la U.E. derrotà el Balompié Alfafar, amb el resultat de 3 – 2.

 Partit jugat de poder a poder, tots dos equips que volien emportar-se al seu caseller els 3 punts en disputa, que permetria al Balompié Alfafar, acostar-se als llocs de cap i a l’Alcúdia, entrar en una posició còmoda i mirar de prop els llocs primers.

Per això la primera part, ha estat molt igualat, on el baló passava d’una àrea a l’altra, i on s’han aprofitat les poques oportunitats deixades per la defensa dels dos equips, per a marcar gol.

En el minut 33, s’avançava en el marcador L’Alcúdia, per mitjà de Cardona, al rebre un baló dins de l’àrea enviat per Aroca, introduint l’esfèric en la porteria defesa per Raúl.

En el minut 29, ja havia tingut oportunitat de marcar Jaume, al quedar-se sols davant la porteria i llançar el baló per dalt de la porteria.

En el minut 15, els visitants, hagueren pogut avançar-se en el marcador, si Romero, després de furtar un baló fora del àrea, i quan encarava a porta, prefereix passar-la a un company, i la defensa local desbarata la jugada.

Però es en el minut, 42, quan Adrià, jugador molt incisiu en l’àrea del L’Alcúdia, rep un passe de Matías, que aprofita una errada de la defensa, i marca el empat a 1.

Quan tot pareixia que anava a ser d’empat a 1 en la primera part, en el minut 44, Hèctor aprofita un rechaç dins l’àrea del Balompié Alfafar, per a batre a Raúl, establint el 2 -1, que acabaria la primera part.

Cal dir, que la primera part, no ha tingut un clar dominador, per lo que la segona part, es presentava moguda, ja que el Balompié Alfafar, entrava als vestidors, en-rabietats pel gol rebut a les acaballes del descans.

El Balompié Alfafar ha eixit en la segona part, amb ganes d’establir l’empat, i en el minut 52, a punt estigueren d’aconseguir-ho, si Javier, haguera acertat al rematar de cap, un passe enviat per Gandi. Però, ha sigut en el minut 57, quan Costa, es planta davant Roman, que de fort xut, envia el baló a la xarxa, per la part esquerre, establint l’empat a 2.

En el minut 71, penalti a favor de l’Alcúdia, i targeta groga al porter i capità del Balompié Alfafar, Raúl, i llançat per “Buendia”, que estableix el 3 – 2, resultat que seria el definitiu.

A partir d’aquest moments, els nervis per part dels dos equips afloraren, proliferant les faltes i protestes a l’àrbitre, que van deslluir el partit.

Fitxa tècnica

Arbitre: Carlos Gras Ballester. Col·legi de Gandia. Bien, en lineas generales. Els locals li reclamaren un penalti, en les acaballes del partit, al ser derrocat Cerveró, dins de l’àrea. Per part visitants lamenten el que no haguera expulsat a un jugador de l’Alcúdia al derrocar a un jugador seu, que anava sol cara a porteria.

Resultat:

U.E. L’Alcúdia, 3 (Cardona, 8’; Héctor, 44’ i “Buendia”, 71)

U.D. Balompié Alfafar, 2 (Adrián, 42’, i Costa, 57’)

Targetes grogues

U.E. L’Alcúdia: Hector, 43’; Adnan, 50’; Jaume, 70’; Cardona, 85’.

U.D. Balompié Alfafar: André Junior, 32’; Javier Carcel, 71’; Raúl, 75’; Gandi, 77’; Javier Carcel, 85’.

Expulsats: Javier Carcel, del U.D. Balompié Alfafar, per doble amonestació.

Alineacions

U.E. L’Alcúdia – Entrenador: Pep Cervero

Jugadors: Román Viñals, Jaume Primo, José Valevón, Marcelino Arocas, José Carlos Cerveró, Adnan Tribak (Dani Soler, 60’), José Costa, Vicente Cardona, Horaci Domenec (Diego Ariel, 80’), Sergio Rodríguez “Buendia”, Hèctor Zornoza (Carlos Sanz, 88’).

U.D. Balompié Alfafar – Entrenador: Daniel Lerida

Jugadors:Raul Ramiro, José Costa, Fernando Cubells, Adrià Marin (Gandi González, 50’), Javier Carcel, Juan Fco. Veccchio, Agustín Olmos, Adriàn Salvador, Joaquin Romero (Carles Martínez, 60’), Juan Veccchio (Pedro L. Parra, 63’), André Junior Mangelle.

Entrevistes als entrenadors

Pep Cerveró, entrenador de l’Alcúdia, exjugador del Valencia, i de la Selecció Espanyola, entrenador que va pujar al Alzira de Preferent a 3ª Divisió  i a la temporada següent a segona.

¿Com has vist el partit?

R.- Ha sigut un partit de molt de ritme , de molta refrega i molt de contacte, i el Balompié Alfafar, m’ha donat mol bona impressió, i hem tingut  que patir molt, per a doblegar-los.

He vist una primera part prou igualada entre els dos equips, en no massa oportunitats per part dels dos, però he vist una segona part, amb molt de nervis en els dos equips, però, a l’Alcúdia un poc mes, després de l’empat dels visitants, i que igual hagueren pogut marcar i guanyar el partit, ¿Perquè, Pep?

R.- Estaven nerviosos perquè no havíem començat bé la lliga, i ara que ens havíem aplomat un poc, este partit, per a nosaltres era importantíssim, i per això l’equip estava nerviós, nosaltres sabem jugar molt millor el baló, però este grup de la primera regional està molt igualat.

L’equip que tens ara, ¿es el que voldries per afrontar d’ací, fins al final de la lliga?

R.- Hi ha que tindre en compte, que em tingut 5 baixes hui, i això, s’ha notat en l’equip, ja que són cinc jugadors que normalment juguen de titulars. Tenim un equip molt equilibrat, però hui hem jugat amb moltes carències. He hagut de traure a Adnan, per problemes d’abductors, que ja es va retirar pel mateix en l’últim entrenament.

 

Daniel Lérida, entrenador del Balompié Alfafar, es trobava molt enfadat amb l’àrbitre, després de com s’havia desenrotllat la segona part, i li he preguntat,

¿Com has vist al teu equip?

R.- En la primera part ha estat un poc lent en moviments, i en la segona part ha estat molt millor, i els hem ficat arrere, els hem empatat, i després com sempre, els col·legiats et decideixen la victòria.

He vist una primera part molt disputada entre els dos equips, perquè els dos equips vos jugàveu molt en este partit, perquè anàveu per davant amb dos punts, i ara són ells els han passat davant. La segona part, els nervis han eixit per part dels dos equips, i ha anat en augment a arrel d’empatar-los vosaltres.

R.- En la segona part els hem tancat, hem tingut mes possessió de baló, hems definit les jugades millor que ells, per nosaltres la victòria, l’ha condicionat molt el penal que ens ha xiulat el col·legiat, i de fet, a falta de 10 minuts, per finalitzar el partit, una jugada que era targeta roja per a un defensor d’ells, perquè el nostre jugador es quedava només a porteria, i l’àrbitre no ho ha considerat d’eixa manera.

¿No heu perdonat molt, davant de la porteria?

R.- No hem tingut l’efectivitat que normalment solem tindre.

Proxims partits per a la jornada 12: 01.12.2013

 L’Alcúdia, visitarà al CD. Juventud Picanya, i el Balompié Alfafar, rebrà al Alginet “B”.

Eduardo Sala

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here