Nous educands en la banda de la Societat Unió Musical d’Alberic

0
780
Nous educands

La Societat Unió Musical Alberic, ha celebrat diversos actes al llarg del cap de setmana en honor a Santa Cecília.

 Dissabte, 23 de novembre – Nous Educands

Dia molt especial i esperat per als xiquets i xiquetes, que anaven a entrar en la Banda Jove, que dirigeix Santi Muñoz, punt entremig per entrar en la Banda Gran, dirigida pel Mestre Daniel Ferrero.

Els actes ja començaren pel matí, amb una cavalcada de disfresses, on participaren els alumnes de tots els cursos, de “l’Escola de Música Leopoldo Magenti”, fent un passa-carrer, acompanyats per la banda de música i molts familiars, i membres de la Policia Local, regulant el transit, en una mostra de recolçament i agraïment a la S.U.M. Alberic, pels èxits aconseguits.

Posteriorment, tingueren una xocolatada amb “Mona d’Alberic”, per a recuperar forçes, i un espectacle infantil en el Teatre Liceu.

 Entrada d’Educands

La Banda de Música, amb el seu Mestre-Director Daniel Ferrero, i Quique Alonso, President i músic, de la Societat Unió Musical Alberic, anaren en Passa-carrer, arreplegant i donant-los la benvinguda a la Banda Jove, casa per casa, al Educands emocionats i amb alegria, per entrar a una de les Bandes de Música, punt de referència de la Música de la Ribera i la Comunitat Valenciana:

 Andrea Sanchis Ramírez (Flauta) – Carolina Llovet Villamayor (Oboe) – Eila Martínez de la Casa Pérez (Oboe) – Vicent Sanz Hernández (Bombardí) – Carla Montalvá Bonet (Fagot) – Andrea Cortés Pastor (Saxo Alt) – Maria Martínez Oliver (Saxo Alt) – Alejandro Richart Lorenzo (Saxo Alt) i Alberto Benavent Aleixandre(Saxo Alt).

Mar Baello Sansaloni  (Clarinet)
Mª Sun Baello Sansaloni (Clarinet)
Itzar Lenomar Diez (Clarinet)
Rebecca Juan Ocaña (Clarinet)
Michelle Morro Martínez (Clarinet)
Loren Monzó Sales (Percusió)
Marina Pérez Zornoza (Cello)
Enri Benavent Gandia (Cello)
Pau Guillem Torres Hidalgo (Cello)
Jose Mª Martínez de la Casa Alvarez (Percusió)

Diumenge, 24 de novembre – Missa en Honor a Santa Cecilia

Trasllat de la imatge de Santa Cecilia, portada a muscles de músics, en passa-carrer per la Banda de Música, director, president, musa de la música i cort d’honor, fins l’església de l’Espirit Sant, on es celebraria la Missa en Honor a la Patrona dels Músics, Santa Cecilia.

Al són de la música interpretada per un grup de músics, dirigit per Jordi Iborra, entrà la imatge dins de l’Església , sent rebuda pel rector, D. Guillermo.

 En lloc preferent estaven,

Amparo Cebriá i Hernández, Musa de la Música 2013

 Cort d’Honor, formada per: Marta Domínguez i Giménez, Judith Martínez i Giménez, Àngela Mateu i Campos, Clara Pelegrí i Calvet, i Mar Valero i Vello.

Quique Alonso, President i Daniel Ferrero, Director, Santi Muñoz, Director de la Banda Jove, Santi Iborra, Director de “l’Escola de Música Leopoldo Magenti”, de la S.U.M. Alberic, músics i amants de la música que omplien l’església.

Acabada la cerimònia, passa-carrer amb la imatge, pels carrers del poble.

Pròxim acte, Dissabte 7 de desembre 2013

 

CONCERT DE SANTA CECILIA, al PALAU DE LA MÚSICA DE VALENCIA

Amb la Banda Jove, que tocarà en la 1ª part, i la 2ª part per la Banda Gran.

Eduardo Sala

Foto Grup Educands: José Vte Mateu Lledó

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here