Més Algemesí assegura que la donació de l’alcalde de 14.000€ «és falsa»

0
488
Josep Bermúdez

Demà mateix presentarem un escrit a l’Ajuntament (el podeu consultar ací) per a que retire de la pàgina web municipal una notícia que publica l’equip de govern el titular del qual és totalment falç i revulsiu pel deshonest.
Avui ha aparegut en la pàgina municipal un comunicat oficial que fa dies que va circulant i que no teníem clar si era dels populars locals o del propi ajuntament. Amb la publicació de la notícia la incògnita ha quedat desvetllada i el caràcter manipulador i immoral de l’equip de govern encara més.

El Sr Alcalde durant uns mesos es reincorporà a la seua feina al banc, i per tant deixà de tenir dedicació exclusiva, és a dir, deixà de treballar i de cobrar en l’Ajuntament perquè treballava per al banc i cobrava d’ell.
No obstant això, avui, a les 10:47 han publicat en el pàgina web municipal el següent titular: L’alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont, destina 14.000 euros del seu sou a incrementar la partida de Benestar Social. (Ací teniu, per si no va l’enllaç una captura de pantalla). Mai havíem vist una immoralitat tan gran.

No tenia dret a cobrar-los

Eixos 14.000€ no són del senyor Alcalde ni són el “seu sou” per la senzilla raó que no treballava per a l’Ajuntament i no tenia dret a cobrar-los. Eren un diners previstos per a pagar-li si treballava per a l’Ajuntament, però com no treballava per a l’Ajuntament no eren d’ell. Eixos 14.000€ no formen part del del seu sou. Eren diners municipals i per tant qui ha destinat eixos diners a Benestar Social ha estat el poble d’Algemesí, no ell.
A MÉS ALGEMESÍ li sembla d’una baixesa moral increïble que el Sr Alcalde vullga posar-se una medalla atorgant-se un gest que no ha fet. Ell no ha renunciat a res perquè a res tenia dret. És més, durant eixos mesos en els quals ha renunciat a la dedicació exclusiva, tenia dret a cobrar les indemnitzacions per assistència a plenaris, comissions, juntes… que en el seu cas poden estar al voltant dels 1.000€ mensuals (en agost no es cobren). Ha renunciat el Sr Alcalde a cobrar eixos diners als quals tenia dret? Això sí hagués estat un gest noble. No tenim cap notícia al respecte, sinó més bé tot el contrari. No obstant això preguntarem aquesta qüestió en el proper plenari per a aclarir les coses.
Una vegada més es demostra la utilització totalment partidista i manipuladora dels mitjans de comunicació i dels comunicats de premsa. Cal recordar que des 15 d’agost MÉS ALGEMESÍ té plantejada una pregunta per a plenari sobre altra intoxicació informativa esdevinguda en un comunicat oficial, pregunta que encara no se’ns ha contestat, i això que la llei obliga a fer-ho.
Mai un alcalde havia caigut tan baix jugant amb els sentiments i la situació de necessitat de la gent, un alcalde que no oblidem que es caracteritza per tot el contrari, per tenir un sou anual que supera els 60.000€ i per destinar més diners a menjar i convidades que a vals d’alimentació per a la gent necessitada. Si vol ser insolidari i balafiador, allà ell i la seua consciència, però almenys que no utilitze els mitjans públics per a callar la seua mala consciència i per aparentar el que no és. Els algemesinencs ens mereixem, tot i que siga per una vegada, una rectificació i que no insulten la nostra intel·ligència. Ii això passa per llevar de manera immediata la noticia falsa i intoxicadora de la pàgina oficial.

 Josep Bermúdez

Portaveu del grup municipal MÉS ALGEMESÍ

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here