L’oposició d’Alzira impugna un punt del plenari «imposat per Bastidas»

0
382

PSOE, Compromís per Alzira i EUPV d’Alzira impugnen un punt del plenari imposat per Bastidas, la incorporació del qual no atén el que disposa la Llei.
L’oposició ha obligat a l’alcaldessa a convocar una plenari per a tractar propostes que durant l’any 2013 Bastidas no ha volgut debatre
La manera capritxosa i arbitrària de governar de l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas l’ha portat a incloure, com a primer punt de l’ordre del dia en el plenari extraordinari sol·licitat per l’oposició, la felicitació per la incorporació d’Alzira en la Red Espanyola de Ciutats Intel·ligents. El grups de l’oposició d’Alzira, PSOE, Compromís per Alzira i EUPV comparteixen l’alegria i es feliciten per dita incorporació però mostren el seu desacord en la manera de aplicar la Llei de Bastidas.
Este plenari extraordinari és un dels tres als que tenen dret a sol·licitar els grups de l’oposició al llarg de l’any i, amb la Llei en la mà, «no és possible incorporar-se un assumpte a l’ordre del dia d’un Ple ordinari o un altre extraordinari amb més assumptes si no ho autoritzen els sol·licitants de la convocatòria», és per això que el tres grups de l’oposició impugnem el primer punt de l’ordre del dia de demà dimarts.
Sembla que no es sent disposada a tractar propostes dels grups de l’oposició. Sent com ho és presidenta de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies deuria de donar exemple i fer un bon ús de la Llei sent la primera en aplicar-la com cal i no intentar posar-li una mordassa als grups de l’oposició, no sols silenciant-los a ells, sinó també a tots els alzirenys que no la votaren. Des de l’oposició esperem que el que resta de legislatura Bastidas i el PP es comporten com a demòcrates perquè el diàleg i el consens són les bases de una política que beneficia a tots els veïns d’Alzira per igual.
L’oposició ha obligat a l’alcaldessa a convocar una plenari per a tractar 25 propostes que durant l’any 2013 Bastidas no ha volgut debatre i que tracten temes de màxim interès per al ciutadans, entre d’altres destacar:
-Exigir al Govern l’ exempció de l’IVA de les activitats extraescolars
-Exigir el deute de la Generalitat que té amb l’Ajuntament d’Alzira
-Sol·licitar la no aplicació de la revalorització de les pensions del 0’25%
-Sol·licitar a la Generalitat el pagament de xecs d’accés a la primera vivenda
-Sol·licitar que les Juntes de Govern siguen públiques
-Sol·licitar bones pràctiques als mitjans de comunicació municipals
-Sol·licitar la suspensió de forma cautelar de l’aplicació del ROM
-Moció contra el tancament de RTVVç

ORDRE DEL DIA DEL PLENARI:

1).- Felicitació per la incorporació de l’Ajuntament d’Alzira en la Red Espanyola de Ciutats Intel·ligents.(Punt impugnat)

2).- Mocions presentades pel grup municipal del PSOE.

3).- Mocions presentades pel grup municipal de CM Compromís.

4).- Mocions presentades pel grup municipal d’EUPV.

5).- Mocions presentades conjuntament pels grups polítics municipals del PSOE, CM Compromís i EUPV.

PSOE Alzira

Compromís per Alzira
EUPV Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here