Nova derrota de l’Alberic a casa davant el Llosa B (1-2)

1
446

El passat dissabte , en partit de futbol disputat en L’Estadi Municipal d’Alberic, corresponent a la 10ª jornada, del grup VI, de 1ª Regional, el C.E. Alberic, va caure derrotat per 1-2, front al C.D. Llosa “B”.

Amb aquesta derrota, els locals sumen 5 derrotes, 4 empats i 1 partit guanyat en casa per 1-0, el 15 de setembre 2013, davant el Esides Caramanchel “A”, cuer de la tabla de classificació, en l’actualitat.

Els resultats heu diuen tot, els 4 partits perduts, han sigut a casa, i la majoria d’ells, per el mateix. Falta d’actitud, de concentració a baló parat, roms en atac i tirs entre els tres pals, la mitja, desapareguda en combat. El futbol que tenen en les botes, alguns jugadors, que acabat el partit mostraven la seua ràbia, al encaixar el gol de la derrota, en el últim minut de partit, per estar rifant el baló en la seua àrea.

Esta crònica, podria haver sigut d’una altra manera, per que la incorporació del jugador Vila, li donava mes perill o pressió a la defensa del Llosa. Proba d’açò va ser una primera part, prou igualada entre els dos equips, encara que marcara el Llosa per mediació de Miguel Angel, en el minut 10, per un descuit de la defensa local.

La segona part, els pupils de Quique, pareixien voler, però, no acabaven les jugades davant l’àrea visitant. En el minut 60, el capità del Alberic, estableix l’empat. I en el minut 89, Juanmi, que havia substituït en el minut 70, a Miguel Angel, lesionat, estableix el 1-2.

La Llosa, després d’este partit continua mantinguen el lloc 10 de la classificació, no va fer mèrits propis, per anar-se’n amb la victòria, però si amb un empat.

Els locals, a partir del minut 30 de la segona part, foren els nervis per guanyar i al mateix temps per no encaixar gol, els que feren mossa (mella) en els jugadors.

Fitxa Técnica

 

Arbitre, Cristian Lopez Hurtado. Bé en línies generals, però, no va tindre la mateixa regla de mesurar en les targetes, als jugadors visitants.

Els locals, li protestaren per no haver pitat la pena màxima, al ser derrocat Brian, dins de l’àrea, en el minut 49, que podria haver canviat el curs del partit, i el visitants una possible agressió, a ú dels seus jugadors, prop de l’àrea local, difícil de vorer per l’àrbitre, que estava en la porteria contraria, atenguen a un jugador caigut en la gespa.

Gols: C.E. Alberic – 1 (Vicente Gadea, 60’) – C.D. Llosa “B” – 2 (Miguel Angel, 18’, i Juanmi, 89’).

Targetes grogues

C.E. Alberic: Robert Gades (30’), Ablatif (55’), Vila (72’) i Esteve (74’).

CD, Llosa “B”: Diego (65’)

Formació dels equips

C.E. Alberic – Entrenador: Quique Ballester

Jugadors: Bernat, Carlos, Esteve (Ximo, 66’), Vicente Gadea (capità), Pavia (Joshua, 79’), Brian, Joan, Ablatif, Robert Gadea (Perales, 65’), Vicente (Escribá, 46’), Vila.

C.D. Llosa “B” – Entrenador: José Manuel Nacher, no assentat en el banquet, per no tindre la documentació presentada.

Jugadors: Alberto, Piki, Gerard, Joan (capità), Paco (Vicent, 89’), Diego, Glodi, Josevi, Delfin (Saul, 82’), Miguel Angel (Juanmi, 70’), Carpin.

Pròxim partit, 24 de novembre 2013

El Alberic visitarà el Villena C.F., líder amb 24 punts, i La Llosa, rebrà a casa a L’Olleria, que va per darrere, a 3 punts.

Eduardo Sala

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here