Carcaixent suprimirá el pago de la zona azul por las tardes a partir de enero

25
500

El equipo de gobierno del Ayuntamiento de Carcaixent (PP-PSD) suprimirá el pago de la zona azul en horario de tarde y mantendrá su funcionamiento únicamente por las mañanas.

La Junta de Gobierno Local ha acordado incluir estas condiciones en el nuevo contrato que regulará el funcionamiento de este servicio a partir del próximo año.
Entre las nuevas condiciones fijadas por el ayuntamiento se establece que la empresa adjudicataria deberá disponer de locales propios para atender a los ciudadanos y que no podrá incrementarse el número total de plazas que existe en estos momentos, aunque será posible plantear reubicaciones de las mismas incluyendo nuevos sectores siempre que se reduzca el mismo número de plazas en alguna de las zonas ya existentes.
Desde el gobierno municipal se considera que el sistema de regulación de estacionamiento a través de la llamada “zona azul” favorece la rotación en las plazas de aparcamiento y evita los estacionamientos permanentes.
De esta forma no sólo se favorece el acceso a los comercios sino también a muchos servicios públicos que requieren disponibilidad de aparcamiento, como el propio ayuntamiento o el centro de salud de Carcaixent, donde la implantación de este sistema de regulación se considera positiva.
Una vez finalizado el plazo de presentación de ofertas, el equipo de gobierno elegirá la que considere más ventajosa para el interés general y priorizará, entre otros aspectos, el menor coste para los usuarios de este servicio en todas las tarifas existentes.
Desde el gobierno municipal se considera que “esta nueva medida se suma a la reducción de la tasa de basuras y a la congelación del 90% de impuestos municipales que aprobamos hace unos días, cuando ya anunciamos que nuestra intención en los próximos meses sería la reducción progresiva de los impuestos a todos los ciudadanos”.

 Gabinet de Premsa M.I.A. de Carcaixent

25 Comentarios

 1. No es per criticar, però em sembla una contradicció que si l’Ajuntament diu que la «zona azul» afavoreix el comerç, ara anuncíen com una mesura positiva la supressió de la mateixa per les vesprades.
  Dona la impressió que l’Ajuntament està dient-li al comerç tradicional, com va dir la diputada Fabra del Partit Popular als parats «Que se jodan».

  • Si que es per criticar ja que el fet que eixa regulació facilite aparcar, carregar, etc. no vol dir que no siga gravós per a les butxaques de tots.
   Crec que d’esta manera es combina que no s’aparque indefinidament i que siga més barat. Una rebaixa més d’impostos, un altre pas positiu… I que no pare!.

 2. Vosaltres tranquils… que l´ajuntament vos baixará el que faça falta, pero recordeu, que al pròxim mes de juliol pagareu altre 10% més de pujada de contribució. Es a dir, el «robo» que ens están fent amb el tema de l´ibi es de tal magnitut i vergonya, que els dona per a baixar els impostos i el que faça falta… doneu-se compte de la barbaritat de milers d´euros que ens están sablant com per a permetres anunciar a bombo i platillo que ens baixent tots el impostos… vamos… que viure a carcaixent segons ells, s´ha convertit en UN CHOLLO!!!!! JA JA JA JA TOC TOC TOC TOC

 3. Senyors de l’equip de govern, he de dir-los que una vegada més ens han plantat la notícia en els morros sense haver-nos avisat abans o haver escoltat les propostes que teniem. Una vegada més han pres una decisió completament arbitrària, a dit, sense escoltar a l’oposició i el que és més greu, sense tenir en compte l’opinió dels veïns. Ara diuen que no posen més places, però suprimeixen de l’avinguda per a posar-les en la plaça de la Constitució. Açò a causa de que? Com ja va quedar patent ahir, açò ho han fet sense un estudi previ que aconselle aquest canvi, igual que han fet amb l’horari. Açò solament ha sigut una jugada ràpida per a quedar bé de cara a la galeria i damunt vendre’ns que no pugen la majoria d’impostos (quan la realitat és que hi ha molts que pràcticament no es poden pujar més i que la gent no està pagant perquè per desgràcia no pot). La funció de la zona ORA era regular el lloc d’aparcament en determinades zones comercials per a afavorir la mobilitat i vostès l’han convertit en pur afany recaptatori. I és ara, quan a causa de la multitud de queixes que reben i el malestar existent entre la població, quan de la nit al dia llancen aquesta proposta sense informe tècnic algun que justifique esta mesura i que diga que pot afavorir o no la mobilitat en les zones comercials. No estic d’acord amb aquesta mesura, encara que he de dir que més val açò que res (encara que jo no em conforme amb açò, perquè estaven socarrant a denúncies mal tramitades als ciutadans de Carcaixent i aixó no pot quedar així).

  P.D: Com se’ls nota que es van acostant les eleccions.

  • Sr. Albert, vosté era sabedor dels plaços en que que finalitzava l’actual concessió i no ha presentat cap proposta al respecte, com si que han fet altres grups polítics.
   D’altra banda, cóm sap vosté que els senyors del govern no han tingut en compte les opinions dels veïns?. Acompanya vosté als regidors i l’Alcaldessa en les seues reunions als barris?. Participa vosté amb la regidora de comerç en les reunions amb els comerciants?. Recorda vosté les propostes dels ciutadans en el foro de participació ciutadana de l’agenda XXI?.
   Al final, Sr. Albert, pareix que es contradiu vosté: no li agrada la mesura perque no es conforma amb açò?. Li pareix mal que pugen els impostos i li pareix malament que paguem menys en la zona blava?.
   Sr. Albert, no es tracta que l’equip de govern vulga vendre que no pugen la majoria d’impostos. Es que, efectivament i objectivament el 90% dels impostos, taxes i preus públics no s’han pujat!.
   La funció de la ORA era i és eixa que vosté diu. Possiblement per això funcione millor en un lloc amb més necessitat d’aparcament com la plaça de la Constitució i menys en un lloc amb poca necessitat com l’extrem de l’avinguda. Si vosté necessita un informe tècnic per a entedre això!.
   I al final, allò millor de la seua intervenció és que els ciutadans no sabem quina és la seua proposta al respecte (ni vosté tampoc la sap!) perquè d’això vosté no ens ha dit res.
   Les eleccions encara estan prou lluny… i pareix que algunes coses comencen a canviar, mentre altres no hi manera que canvien!.

   • Sempre tan enterat, al instant …vosté si que participa en les reunions al barri, si que acompanya a la regidora de comerç…voste «pareix» concejal.¿ Je je!. Com a portaveu i defensor encara es defén , com a opinador…res de res. Observador en el país de las maravillas…algunes coseds no hi manera de que canvien!
    No cal que conteste, ja es costum.

    • Es que m’ho posa vosté tan facil!: (copiat del seu propi comentari):
     «es más importante razonar o contestar que escribir una “Hopinión” que sólo descalifica, bromea, satiriza, …¿Y las cuestiones de fondo?.»
     Jo no tinc cap culpa de que siga vosté tan fluixet!.
     Mire, es vosté qui s’ha queixat de la falta de resposta, no jo.
     I soc jo qui li he preguntat si vosté participa, no jo.
     Així es respon vosté mateix!.
     No cal que conteste, si no vol!.

     • El que m´ho posa fàcil es vosté. I aixó que soc tan fluixet!
      Tots no podem arribar a tan alta» autoritat».

      Al grano, amigo, al grano…no se evada, no desvíe la cuestión.
      Porque se hace un lio, y hace más evidente su personalidad y su papel…y nos confirma cosas, simplemente sin responder.
      Paz y bien, hombre, al más puro estilo franciscano

   • Sr. Opinador, com que no sap la meua proposta? La meua proposta sempre a sigut l’eliminació de la zona ORA, l’he defensat sempre per activa i per passiva tant als plenaris com en les comissions informatives, i el regular certes zones que fa falta que es regulen però sense necessitat de la usura que practiquen i sense la necessitat de subcontractar a una empresa externa. (Aquesta és la meua proposta d’ara i de sempre), així que no jugue al «y tu más». Igual que sempre he defensat que el procés que es segueix per a la imposició de les multes es quant menys al·legal. Respecte a la proposta de l’equip de govern, és més que evident que no han tingut en compte l’opinió dels veïns, perquè sinó per exemple havien llevat la zona blava de l’ambulatori. Respecte a l’agenda XXI millor no parlem perquè açò és fum que venen a part de no ser vinculant el que allí es determina i a més a més ni se sap el temps que fa que no la convoquen. L’ORA de Carcaixent era fins a fa ben poc una de les més cares de València igual que les multes que es ficaven. Açò sempre ho han fet per a recaptar més fons, per a pagar la desastrosa gestió económica que han dut a terme.
    En tant que les coses comencen a canviar en açò si que estem d’acord i no és ni més ni menys que els ciutadans d’aquest poble estan obrint els ulls i açò vostès ho saben i com són experts en camuflatge polític doncs llavors estan començant a prendre mesures populistes però sense cap tipus de rumb.
    Respecte a l’ORA, com vaig dir ahir en la comissió d´Interior fa uns 3 mesos se’ns va dir que es parlaria i es consensuaría en comissió informativa d’interior i l’única notícia que hem tingut ha sigut una proposta presa unilateralment i a les últimes de canvi, ja que el contracte acaba a final de mes i van a haver de prorrogar-lo fins que hi haja una nova adjudicació,… així que de previsió sr. Opinador millor no parlem, que sembla que moltes vegades se’ls oblida que els que governen són vostès.

    P.D. Que els semblaria als veïns de Carcaixent si s’assabenten que l’Ajuntament a estat sufragant despeses que per contracte li tocarien a l’empresa de l’ORA. Per exemple, podíem parlar que l’Ajuntament ha pintat dels seus diners i amb el seu personal la senyalització horitzontal de tota la zona blava quan la que s’havia de fer càrrec era l’empresa.
    Sr. Opinador, açò és el que es vostés diuen optimització de recursos i bona gestió? Perquè açò és com han vingut gestionant l’Ajuntament de Carcaixent els últims 16 anys.
    A açò que ha de dir?

    • Sr. Albert, veu com vosté no sap allò que vol?.
     Vol «l’eliminació de la zona ORA» però també vol «regular certes zones que fa falta que es regulen»!. Meravellós!. Fantàstic!. Vol però no vol.
     Vol que es pague però sense usura (això, quin preu és?) i no vol empresa externa, o siga que vol treballadors municipals per prestar eixe servei.
     Mire, la zona blava és i funciona ací exactament igual que en la majoria de ciutats.
     Pot ser que en tots eixos municipis els governants siguen uns ineptes però també pot ser que vosté no haja inventat ara la gaseosa.
     Així que si, al final, vosté vol zona blava i que se pague, vosté vol una cosa molt pareguda a la que ja tenim.
     Qué es «alegal» Sr. Albert?. O el sistema és legal o no ho és.
     Si fòra ilegal, no pensa vosté que algú dels que han recurrit haguera guanyat el recurs?. Perqué no va també vosté als tribunals?. Clar, no és ilegal però a vosté no li pareix be, o siga que és «alegal»!.
     En l’entorn del centre de salut la zona blava funciona a la perfecció i probablement siga dels llocs on està més justificada.
     Respecte a l’agenda XXI estic d’acord amb vosté: millor no parlem perquè va haver reunió el divendres passat i vosté no va anar!.
     Sobre els canvis que comencen a experimentar algunes coses, està clar que a vosté no li agraden però crec que tindrà que anar acostumant-se.
     PD: Supose que als veïns es donarà igual qualsevol cosa mentre no es demostre que es veritat, cosa que vosté ni ha fet, ni farà. Per tant, vosté, jo i qualsevol veí, podem dir el que ens parega i opinar allò que cregam.
     Sr. Albert, de moment, la seua trajectoria política no està tan plagada d’èxits, encerts, coherència i suport ciutadà com per a donar lliçons sobre «optimització de recursos» (s’ha encarregat vosté d’això alguna vegada?) als qui governen.
     A açò, segur que vosté pot dir moltes coses, i jo també!.

     • Sr. Opinador, la veritat és que li he de reconèixer el gran treball que realitza per al seu partit i per als seus interessos. La veritat és que és un crack en l’art de donar-li la volta a les coses i traure les coses de context.

      Respecte al de l’ORA, és molt senzill, zona blava NO, empresa externa NO, pagar la usura que es paga NO, denúncies abusives NO. Ara bé, conscienciar als ciutadans que en certes zones a certes hores s’ha de regular alguns carrers SI, fer pagar de forma simbòlica (5cts-20cts màxim)perquè així es respecte la mobilitat SI, utilitzar treballadors municipals perquè controlen aquests carrers (que en seríen molt poquets) SI.

      Respecte a la alegalitat, em mantinc en aquesta postura. Hi ha sentències que diuen que les multes de l’ORA tal com s´efectuen no són correctes i no haurien de ser vàlides i crec que els ciutadans ja paguen un impost de circulació com perquè després els facen pagar la usura que els fan pagar per estacionar.
      Respecte a l’agenda XXI, em sembla de molt mal gust que em retraga que no vaig assistir quan vosté sap que em trobava malalt. (A més de que no se’m va convocar a aquesta reunió), però el tema de l’Agenda XXI és que la periodicitat amb la qual convoquen clama al cel, a més de no donar-li difusió,… per desgràcia es pot comprovar el nombre de participants,… així que no tire balons fóra atacant. Admitixca que l´han descafeinada.

      Respecte al de demostrar que l’Ajuntament ha realitzat i pagat serveis que per contracte li tocava realitzar-ho a l’empresa de l’ORA és molt arriesgat en eixa afirmació. Li recomane que revise les actes de la comissió d’interior on es parla d’aquest tema i si vulgues li mostre les proves gràfiques que existeixen. Així que crec que als ciutadans de Carcaixent no els farà molta gràcia que vostès paguen per coses que no haurien de pagar o que ni tan sols els presten. I si, açò segons vostès és bona gestió o optimització de recursos per al meu, és malbaratament i malgaste dels diners públics (cosa que porten fent 16 anys). I si la seua resposta a aquest tema és un atac contra la meua persona és la prova més feacient de que no té arguments.

      Si vol ara li busca els tres peus al gat, jo per la meua banda dedicaré el meu temps a intentar esmenar els desastres de gestió que fan i a continuar proposant coses positives per als ciutadans.
      Açò si, li torne a reconèixer que en el seu és una eminència, així que podria crear una plaça d’aqueixes que creen a dit en l’ajuntament perquè faça esta funció: Desinformació i embólics.

 4. Pero aquest es un gabinet de Premsa o de PP, propaganda i publicitat???
  ¿Qui el dirigeix, un professional o un politic?
  Algú podria informar?

  • Concejal-opinador,¿ no tiene datos?, si hombre si los datos los tiene todos.¿No tiene datos sobre qué profesional desarrolla ese trabajo, o quién lo dirige? Je je.

   • Por supuesto que tengo datos: el gabinete de prensa y comunicación está gestionado, en estos momentos, por una persona muy profesional en el tema.
    Comprenderá que no pueda, ni deba, ni quiera dar más datalles, entre otras cosas por la ley de protección de datos.

 5. Això sembla una bona notícia ja que almenys es podrà aparcar gratis a les tardes. Però es diu que va a pujar l’IBI un 10%, no es pot entendre de cap de les maneres que si l’habitatge no para de caure en preu que se’ns pugi mes la contribució. Els veïns de Carcaixent cada vegada som més els que ja no podem afrontar els pagaments i l’ajuntament enbargandonos els comptes perquè una colla de xupòpters cobrin el seu sou a final de mes i ens deixin als ciutadans sense poder menjar. Senyora Alcaldessa vagi-se’n a casa vostè i tota la colla d’endollats que es passegen pel Ajuntament o arreglin d’una punyetera vegada tot el desgavell que hi ha en aquest poble. I per cert els 3000 € que cobra vostè deixi’ls de cobrar que ni punyetera falta li fan, a la política es va per convicció i per devoció no per enriquir-mes del que vostè ja és.

  • Senyora Lola, jo crec que si l’ajuntament li embarga els comptes, cosa que dubte que haja passat en el seu cas, no serà per a pagar sous a ningú: serà perquè vosté no ha pagat.
   Crec també que els ciutadans han votat a l’Alcaldessa per a que governe i no per a que s’en vaja a casa.
   Crec també que les persones han de cobrar en funció d’allò que fan i de les seues responsabilitats i no en funció d’allò que tenen. Vol dir que si a vosté no li fan falta els diners no ha de cobrar?. Curiosa proposta la seua!.
   Efectivament, a la política es va per convicció i per devoció.
   D’ambdues coses, Lola Botella, amb tots els seus encerts i errades, és un bon exemple.
   Si repasa la llista de ex-regidors i alcaldes de Carcaixent, comprovarà vosté que l’ajuntament és mal lloc per fer-se ric!.

 6. Sr OPINADOR
  Le aseguro que la opinión del Kako no se ha tenido en cuenta a la hora de tomar la decisión de la modificación del horario de la zona azul.
  Y si al Kako no se le ha preguntado ¿ a quién ha hablado el equipo de gobierno ?
  jaaaaa jaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  Ahora , hablando en serio tengo algunas preguntas para usted:
  Dicen por ahí que :
  1- A la empresa con la que se ha contratado el servicio de recogida de basura se le han estado pagando y se le siguen pagando, por parte del MIA , servicios que no están realizando. ¿ es cierto eso ? y de serlo ¿ cual es la razón ?
  ¿ porqué esto no se ha denunciado por nadie de la Corporación actual o Corporaciones anteriores ? ¿ que intereses existen para no exigir por parte del MIA que se cumplan las condiciones contratadas ?

  2-A la empresa con la que se contrató la administración de la zona azul ¿ tiene la obligación del mantenimiento de la señalización horizontal de la zona y ese trabajo ha sido realizado por funcionarios municipales y con pintura costeada por el MIA ? Si eso es verdad ¿ que es lo que ocurre ? ¿ que tipo de intereses existen ?

  3- Sabemos que el vehículo que Procarsa utilizaba para realizar el servicio de grúa municipal » se quemó » . ¿ Es posible que esta empresa haya seguido facturando al MIA por ese concepto sin realizarlo ? . De ser así , ¿ porque ocurren en este MIA esas cosas tan raras ? ¿ que intereses existen ?

  La verdad es que uno empieza a oír rumores de como se ha estado administrando el ayuntamiento de Carcaixent y se lleva las manos a la cabeza , intenta entender como puede ser que exista la posibilidad de que estas cosas sean ciertas y cual es su lógica.

  Y una última cosa.Tanto usted , como algún contertulio defensor del Bloc , se han dedicado últimamente a , en vez de realizar crítica política , a criticar sobre la forma en que el Kako redacta y expresa su opinión. Creo que usted sabrá , que eso no me molesta en absoluto ( incluso me divierte y me tienta siempre en seguirles el juego , más sabiendo que ustedes van a recibir» los golpes» con cierta deportividad , aunque alguna vez hacen que lo ponga en duda ) pero no es la primera vez que se me acusa en este foro de utilizarlo para una » campaña particular » ( que no se exactamente lo que significa , pero el que manda , manda ) y no quisiera que se volviera a repetir. No se si criticar al kako significa algo para ustedes o si para ustedes el kako forma parte de la vida política de Carcaixent. Bueno , pues sólo quería pedirles el favor que no me critiquen jaaaa jaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaa

  Ahhhhhhhhhhh y una última pregunta
  ¿ Por cuanto ha salido la factura de defensa del Interventor ?
  jaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  jaaaaaaa jaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  jaaaaaaaaa jaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  Un besito del Kako

  • Sr. kako, hablando en serio, yo creo que todas esas preguntas deberían responderlas aquellos que dicen todo eso, ¿no? y no aquellos que no tenemos constancia de que se hayan producido.
   Como comentario general, si se producen las compensaciones o incrementos equivalentes en otros servicios, estoy seguro que el ayuntamiento podría hacer todo eso que usted comenta, como pintar la zona azul o prescindir de servicios contratados, compensados por incrementos en otros aspectos del servicio.
   Disculpe kako, simplemente resulta complicado discutirle a usted algunos asuntos porque últimamente está usted instalado en la fantasía, en la hipótesis, en los supuestos, y yo dispongo de datos y doy mi opinión sobre realidades y hechos objetivos.
   No se preocupe que yo no tengo ningún ánimo de criticarle a usted ni a nadie, sólo de valorar, según mi opinión, sus comentarios en lo poco que puedan tener de cierto.
   La defensa del interventor ha costado a todos los ciudadanos unos 5.800 euros a los que tendrán que añadirse los gastos de procurador.

   • Sr. Opinador , usted tiene mi total consentimiento para valorar cualquiera de mis argumentos , pero entrar a criticar al Kako como si se tratara de un grupo político o un representante de alguno , no lo veo lógico , ya que esto puede llevar a malas interpretaciones.
    Tiene usted razón cuando en la utilización de los supuestos y los interrogantes , pero existe una poderosa razón. TOC TOC TOC
    Algún día , posiblemente , yo también dispondré de datos y podré afirmar que » en las otras poblaciones de nuestro alrededor también han subido el IBI » jaaaaaaa jaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ¿Entonces la factura de defensa del interventor ya se ha pagado por el MIA ? ¿ que se han saltado la prelación de pagos? ¿ quien es ese letrado tan beneficiado ? ¿ 5800 cumplen los mínimos orientativos del colegio de abogados de Valencia ?
    ¡¡¡ Madre mía si me voy a reir !!!!
    jaaaaaaa jaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Pero no sólo yo
    jaaaaaa jaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    • Seguro que es una razón «de justicia» kako!.
     Ese día en que usted maneje más los datos y menos los supuestos ganará bastante en credibilidad (lo del IBI es un buen ejemplo; ahora un 4% más, a favor de mi argumento, por decreto del gobierno!).
     Para su decepción, se cumple todo lo que se tiene que cumplir, porque si no fuera así, su amiga ya le habría sacado partido y no ha podido (más bien, de este asunto ha salido «partía»!).
     En lo último estoy de acuerdo con usted: nos vamos a seguir riendo!.

     • ¿ Usted cree de verdad que este asunto ha terminado de verdad ?
      jaaaaaa jaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
      Se oyen incluso rumores de que las balsas salvavidas empiezan a llenarse. TOC TOC TOC
      Juasssssssssssss juasssssssss juasssssssssssssssss

      Solo una preguntita sin ninguna intención ¿ existe la posibilidad de que el interventor haya dado su visto bueno para el pago de la factura de su defensa ?

 7. Sr Opinador com sap vostè que no m’han embargat al meu compte? . Doncs si per un error de l’Ajuntament per no domiciliar el meu rebut que complimenti tres vegades la domiciliació. Però centenars de ciutadans no poden pagar tributs perquè no els arriba per menjar i també els estan embargant comptes, a més no crec que vostè no sàpiga del tema però si no pregunteli a qualsevol carter@ els embargaments que reparteixen al dia. Però anem al tema: Jo en cap moment he dit que no s’hagi de cobrar pel que fan però 3.000 € quan el salari mínim no arriba als 700 € i en aquest poble ja hi ha molta gent passant gana, em sembla una indecència.
  Li asseguro que hi ha molts alcaldes no del seu partit per descomptat que no cobren en un poble 3.000 € al mes.
  Li recordo que la Sra alcaldessa no va ser votada majoritàriament, si té l’alcaldia és pel sou que se li paga a Juanito alcalde. I ja finalment només faltava que un es fes ric per estar de regidor o alcalde. I TORNE A DIR :
  Senyora Alcaldessa vagi-se’n a casa.

  • Jo li recomano a vosté que faça una ulladeta als sous dels alcaldes de la nostra comarca en ciutats de 20.000 habitants, de tots els partits que vosté vullga i després parlem.
   També li recomano que s’assabenti de l’horari laboral d’un alcalde i de la seua disponibilitat horària totes les dies del calendari i després valore.
   Amb tot, per descomptat, vosté te dret a opinar allò que li parega i jo també. La meua opinió és que el sou de l’Alcaldessa és adequat al seu càrreg.
   Finalment he de corregir-la a vosté: la candidatura de Lola Botella si que va ser votada majoritàriament, molt majoritàriament però no amb majoria absoluta.

   • Opinador, vosté vol que li regalen l’oït i ho vaig a fer: tots els pobles de la nostra comarca de més de 20000 habitants tenen alcalde del Partit Popular, ja està.
    D’entre ells qui menys cobra és donya Maria Dolores Botella, ja està.
    Però també és veritat que la nostra alcalde cobra quasi tant com el President de la Junta d’Extremadura (uns 4.000 € menys a l’any), i que els altres, el d’Alzira i el d’Algemesi, cobren prou més que dit President, ja està.
    Pel que respecta a l’horari, doncs tindríem que vore la fitxa.
    I la disponibilitattots tots els díes del calendari?. Menys quan va a vore al seu amic Camps al jutjat, no?.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here