La falla Mig Camí d’Almussafes celebra la proclamació de les seues falleres majors

0
380

L’Associació cultural Falla Mig Camí d’Almussafes es va vestir de gala, la nit de dissabte passat dia 9, per a celebrar l’acte de proclamació de les seues màximes representants per a les Falles del 2014. Un restaurant del polígon industrial de la localitat va ser l’escenari triat per a presentar per primera vegada davant del públic a les Falleres Majors, així com per a celebrar el nomenament del seu president infantil.

A les set i mitja de la vesprada donava inici la cercavila d’arreplega de les Falleres Majors, presidents i Reginas, per a dirigir-se al saló on tota la comissió, familiars i invitats, van ser testimonis de la presentació pública de les seues falleres major i infantil, Mª José Pérez Salazar i Vanessa Lucas Pons, respectivament.

Així mateix, durant l’acte també es va celebrar la Proclamació del president infantil, Jaume Torralba Chinchilla, i de les reguetes tant adultes com infantils amb els seus respectius acompanyants.

El president de la comissió, Francisco Torralba Mínguez, junt amb la resta dels fallers, va despedir amb merescuts honors a les falleres majors i president infantil del passat exercici amb un emotiu acte que va incloure una “magnífic sopar de germandat i posterior festa, fins a altes hores de la matinada, en el restaurant triat per a l’ocasió”, destaquen des de l’entitat fallera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here