Concentracions a la Ribera contra el tancament de Canal 9 (VIDEO)

0
530
Manifestants a Sueca
Protesta davant l’Ajuntament d’Alzira
Concentració de l’Alcúdia

Alzira, L’Alcúdia, Sueca i altres municipis de la Ribera han protagonitzat concentracions davant dels respectius ajuntaments contra la decissió del Consell de tancar Radiotelevisió Valenciana (RTVV).

La periodista, Pino Díaz, en el cas de l’Alcúdia i el secretari comarcal de CCOO, Josep Antoni Carrascosa en el d’Alzira han llegit el següent manifest:

Si tanquen RTVV, el meu poble ni es veu ni té veu

Renunciar a la RTVV és atacar una de les nostres principals senyes d’identitat. És arraconar el seu ús social. Una llengua que no es parla en els mitjans de comunicació és una llengua condemnada a una mort lenta.

El tancament de RTVV tambés és un atac a la vertebració territorial, política i cultural dels valencians i a la seua autoestima. Com pot una nacionalitat històrica com la nostra renunciar a tindre una veu pròpia als mitjans de comunicació?

Tancar RTVV és fer invisibles la seua actualitat, la seua realitat, les seues festes, la seua cultura i les seues aportacions al projecte col.lectiu del que formem part.

Alzira-L’Alcúdia …. no vol ser un poble sense presència en la televisió ni sense veu en la ràdio, perquè tenim coses a dir i coses que compartir i ensenyar.

La RTVV que hem tingut fins ara no sempre ha complert l’objectiu per la qual va a ser creada. No reclamem tornar al passat. Volem fer el futur. Volem que siga l’espill on es puguen reconèixer els valencians i on els valencians puguen veure i escoltar a la Ribera. I per això hem eixit al carrer.

Perquè si tanquen RTVV el meu poble ni es veu ni té veu.

VIDEO (Isaac Candel): <http://www.alzirateveu.es/noticies/2013-2/2013_11_15-CONCENTRACIO-DAVANT-L%C2%B4AJUNTAMENT-D%C2%B4ALZIRA-CONTRA-EL-TANCAMENT-DE-RTVV.html

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here