El PP denuncia l’actitud «dèspota» de l’alcalde de Sueca en el plenari

0
410

L’actitud dèspota i arrogant de Salvador Campillo així com la seua incapacitat per a dirigir un Ple, lluny de cessar va en augment.

 La seua incapacitat ja ha sigut denunciada diverses vegades pel Partit Popular (no distribueix be els temps, no sap gestionar la participació del públic, actua a les ordres de Compromís de manera evident…). Cada vegada se li veu més tibant en els plens i, alhora, menys imparcial.

 Aquesta incapacitat manifesta, així com la seua falta d’autoritat i tolerància, ja li va portar en el seu moment a ordenar tallar les emissions en directe del final del ple, quan intervenen els ciutadans.

 En el Ple de 7 de novembre, el Portaveu Popular va formular una queixa en veu alta per la desigual distribució en els temps d’intervenció. Amb el famós «ja està tot dit«, que igual l’usa en un discurs públic (quan no li l’escriuen) com per a tallar les intervencions en el Ple, paralitza qualsevol intervenció del PP en el moment que no li interessa que s’escolte el que els populars estan argumentant.

 Així i tot, el grau d’intolerància màxima el va aconseguir dilluns passat, en el transcurs del Ple Extraordinari. Plá, com a portaveu, defensava la posició del seu partit en el debat de la moció sobre RTVV. En ser atacat per Vázquez (PSOE), amb les mateixes acusacions de sempre, i amb que el PP té tones de fem dins, Plá va respondre que no feia falta mirar tan fora, que ara mateix teníem un Alcalde imputat i que estava sent recolzat per tots aquells que tant han criticat les imputacions en el PP. Davant tal afirmació, havent deixat clara Plá la presumpció d’innocència que en tots aquests casos sempre ha de prevaldre -i que en el cas dels populars mai és tinguda en compte-, Campillo va perdre els nervis i va amenaçar públicament amb atacar en un futur immediat a algú de la bancada popular, afirmant al mateix temps que «ara sí que anem en serio» i que “ens prepararem”. Davant la pregunta del portaveu popular de si estava amenaçant va respondre diverses vegades afirmativament.

 El Partit Popular de Sueca sempre ha anat en serio. De fet és intenció manifesta del seu portaveu i president l’exercir una labor d’oposició seriosa i responsable, amb educació, sense faltar el respecte. Esta labor d’oposició és la que legalment li correspon per la qual cosa el Grup Municipal lamenta molt l’actitud de l’alcalde, que no tolera massa bé que se li exercisca labor d’oposició.

 Esperem, pel bé de la nostra ciutat, que s’aclarisca prompte aquesta situació, i s’esbrine la situació judicial de l’alcalde, al mateix temps que, aquells que es vanaglorien amb gestos i paraules contra els imputats del PP aclarisquen també les seues postures, presents i futures. O és que hi ha imputats de primera i de segona?

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here