Alzira promociona el consum de cítrics entre els escolars davant la deficient campanya

0
376
Alumnes del Garcia Sanchiz este matí

La regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament d’Alzira, el professorat i l’AMPA del col.legi públic, Federico Garcia Sanchiz promocionen el consum de cítrics entre els escolars d’este centre per tal que els alumnes facen «un esmorçar saludable» i de recuperar hàbits alimentaris tìpics de la zona mediterrània.

El regidor d’Agricultura, Enrique Montalvà, en declaracions a Riberaexpress, ha lamentat la «deficient» campanya cítricola en estos inicis que ha estat motivada per una climatologia «atípica» però també «per enviar una fruta poc madura als mercagts nacionals i europeus».

Montalvà ha reconegut l’exsitència «d’una paràlisi en la demanda en no haver fruta en condicions». No obstant això confia en que en qüestió de dies «milloren  les mandarines i les taronges, arribe el fred i augmente la demanda».

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here