La falla Tulell-Avinguda d’Alzira estrena nou casal

2
662

El pàrroc de la Sagrada Família, Juan Antonio Cabanes, que el passat cap de setmana semblava tindre el don de la ubicuitat, va beneir el passat divendres el nou casal de la falla Tulell-Avinguda. Un casal de 170 m2 ubicat al carrer Xúquer on es trobava la fusteria Alimar, víctima com tants negocis, de la crisi.

A la inauguració no faltaren quasi ningú dels 130 fallers i molt menys les falleres majors, Esther Egea Sierra i la xiqueta Paula Ribera Palacios, els presidents Emilio Becerra Carrillo i el xiquet Jaime Dolz Cardona, a més d’alguns dels fundadors d’esta comissió l’any 1981 com els germans Castellano, Gonzalo i Vicent Vila entre d’altres..

Éste és el sext casal que ocupa la comissió de Tulell que, segons els seus directius, «mai hem gaudit d’una instal.lació municipal com tenen altres falles». Una de les falleres amb més pes específic de la comissió comés Mercedes Cardona explicà a Riberaexpress algunes de les característiques del nou casal entre les que destaca la seua «total insonorització», a més de «ser millor i més econòmic» que l’anterior.

Riberaexpress

2 Comentarios

  1. Hola, . Gracias por la publicacion, sabeis que aqui teneis vuestra casa.
    Un saludo

    P.D. el segundo apellido de la fallera mayor infantil es PALACIOS y no Palomares, me gustaria que lo rectificarais

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here