Sueca ha acollit el I Mercat Arrosser Medieval

0
436

Durant tot el cap de setmana, Sueca ha acollit el primer Mercat Arrosser Medieval, organitzat per l’Associació Cultural de Mercats Temàtics i Medievals i la Regidoria de Festes. “Enguany s’ha volgut enforcar el mercat medieval donant-li un sentit més local, a través de l’arròs, i més valencià, amb l’ambientació dels gegants i cabuts i la música del tabal i la dolçaina; d’esta manera, s’oferix un nou al·licient als ciutadans. També hem afegit el treball en directe d’artesans d’oficis quasi en extinció, que han treball in situ els seus productes davant del públic. Vull agrair la col·laboració del Sindicat de Regants que ha oferit mostres d’arròs gratuïtes per a repartir entre els visitants”, ha explicat el regidor de Festes, Dimas Vázquez. “Pensem que, ja que ens trobàvem en la terra de l’arròs per excel·lència, seria una bona idea dedicar el mercat a este important aliment, Per això, tant la decoració dels carrers, com la vestimenta dels venedors i les parades, tindrien l’arròs com a protagonista”, van assenyalar des de l’organització.

El I Mercat Arrosser Medieval, instal·lat junt a la plaça de l’Ajuntament, ha comptat amb 40 parades que oferien productes artesanals. La inauguració oficial es va produir dissabte passat per part del regidor de Festes, Dimas Vázquez; la Festera Major de Sueca, Ana Belén Ortells; i la seua cort d’honor.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here