L’oposició d’Algemesí contra el tancament de la RTVV

0
521

El tancament de la Radio Televisió Valencia, en ser anul·lat l’ERO que va impulsar el Partit Popular, el passat dimarts 5 de novembre és un fet sense precedents. Després de 24 anys de televisió pública valenciana, ara els valencians i valencianes ens quedem sense una eina fonamental per difondre i mantindre la nostra identitat, la nostra llengua i difondre les nostre tradicions i la nostra cultura.

Més de 1.600 persones perdran el seu lloc de treball, professionals amb capacitat, que durant aquets anys del govern de la dreta han estat intensament pressionats per fer d’aquest mitja de comunicació una eina al servei partidista i manipulador del PP, el que a portat uns índexs d’audiència per sota del 3%, amb una deute de 1.300 milions d’euros, tot i com a conseqüència de la mala gestió, i del malbaratament dels diners públics dels valencians i valencianes.
Els grups municipals, actualment a l’oposició, PSOE-PSPV, Esquerra Unida del País Valencià i Més Algemesí, conscients del perill que comporta per al nostre poble d’Algemesí, i per al nostre País Valencià la pèrdua d’aquet mitja de comunicació tant important, i conscients que hui és més mai necessari que mai disposar d’una eina d’aquestes característiques exigim a l’alcalde d’Algemesí la convocatòria d’un plenari extraordinari i urgent per posicionar la postura del nostre Ajuntament i dels seus grups polítics per la continuïtat de la RTVV, però una RTVV de qualitat, com un servei públic independent en la que ens pugan trobar i reconèixer tots els valencians i valencianes. Un bon exemple el tenim en la programació emesa el dimecres 6 de novembre, on per un moments poguérem comprovar com podria ser la televisió que tant necessitem, una radio i una televisió que crea societat, que crea solidaritat, i que és sensible als problemes de les persones, i que a més, com es pot comprovar, quan els professionals treballen en llibertat i quan la societat esta mobilitzada augmenta el ‘share’ fins a triplicar i quadruplicar, constatant el recolzament de la ciutadania valenciana a un dels seus mitjans de comunicació per excel·lència.

Marta Trenzano
Pere Blanco
Josep Bermúdez

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here