LA UNIÓ anima a participar a les manifestacions contra el tancament de RTVV

0
282

LA UNIÓ de Llauradors convoca demà dissabte, junt al Comitè d’Empresa de RTVV i una gran majoria d’entitats socials, cíviques i polítiques; manifestacions a les tres capitals (València, Castelló i Alacant) per a evitar la desaparició de la nostra televisió valenciana. Demanem el seu manteniment com a servei públic en la nostra llengua per a la societat valenciana, que parle del nostre territori i de les seues gents, entre ells dels llauradors i ramaders, dels habitants del món rural. El nostre secretari general, Ramón Mampel, anirà en la capçalera de la manifestació de València.

Animem a tots els llauradors i ramaders, a tots els habitants del món rural, a participar massivament en les mateixes. No volem que ens deixen muts i més aïllats del que ja estem.

#RTVVnoestanca

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here