La Casa de la Cultura acull este divendres la presentació del llibre «El viatge que arriba»

0
325

Portada del llibre

“El viatge que arriba. Amb la motxilla per Bolívia i el Perú” és el llibre que es presentarà a la Casa de la Cultura el pròxim divendres 8 de novembre, a les set i mitja de la vesprada. La presentació comptarà amb l’assistència de l’autor, Lluc Avellan, així com de l’editor Rafa Arnal, el regidor de cultura Josep Millo i l’escriptor Jesús Huguet, qui ha signat el pròleg de l’obra. En acabar l’acte, s’inaugurarà l’exposició fotogràfica en la qual es recullen les imatges més destacades que s’inclouen al llibre.

“El viatge que arriba” són les cròniques escrites pel jove alcudienc mentre viatja, durant tres mesos, per Bolívia i el Perú. Qui relata el viatge, és alhora autor i protagonista. Des d’aquesta experiència particular ens endinsem en l’altiplà andí, penetrem els boscos tropicals, naveguem pel llac Titicaca, descobrim les runes del Machu Picchu o ens perdem pel desert peruà, entre moltes altres aventures. En definitiva, a través d’aquestes cròniques, seguim una ruta carregada d’anècdotes i intrigues.

El llibre, a més a més, s’il·lustra amb les imatges captades per l’autor amb la càmera de fotos que l’acompanya pertot arreu. Amb un estil directe i sincer, Lluc Avellan ens acosta a les particularitats d’aquests països emergents de Sud-amèrica, amb l’espontaneïtat que dóna escriure des dels llocs dels fets.

Lluc Avellán

Lluc Avellan (l’Alcúdia, 1980) és llicenciat en Periodisme. Ha treballat en diversos mitjans de comunicació, com ara L’Avanç, Ràdio Godella, Gandia TV, Canal 37, COPE Dénia o IB3 TV. La seua tasca professional s’ha centrat en la producció de programes audiovisuals de tota mena.

És autor del bloc “Tot arriba” (llucavellan.blogspot.com) des de l’any 2008, en el qual escriu reflexions i opinions sobre temes ben diversos. Aquest espai virtual ha estat l’embrió del llibre “El viatge que arriba”, des d’on ha publicat periòdicament les cròniques del viatge a Bolívia i el Perú.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here