PSPV, Compromís i EU d’Alzira contra el tancament de RTVV

0
347
Diego Gómez, Isabel Aguilar i Iván Martínez

Els portaveus de l’oposició a l’Ajuntament d’Alzira, Isabel Aguilar López, del Grup Municipal Socialista; Diego Gómez García, del Grup Municipal Compromís per Alzira; i Iván Martínez Araque, del Grup Municipal d’EUPV han demanat la convocatòria d’una Junta de Portaveus davant l’anunci del Consell de la Generalitat Valenciana de suprimir la Ràdio Televisió Valenciana, per tal de realitzar una declaració conjunta en nom del poble d’Alzira en suport del principal mitjà de comunicació públic existent fins ara.

Es pretén manifestar el rebuig, per part de l’Ajuntament d’Alzira, al tancament de la Ràdio Televisió Pública Valenciana i l’acomiadament de 1.600 treballadores i treballadors, fruit d’una decisió injusta provocada per la imposició d’un ERO il·legal. Mesura que, per cert, vulnera l’article 56 de l’Estatut d’Autonomia.

És per tant el moment d’exigir responsabilitats polítiques pel deute astronòmic contret per unes dolentes polítiques que han portat a un forat en l’ens públic de 1.200 milions d’euros, així com que l’Ajuntament d’Alzira mostre el seu suport per a què les valencianes i els valencians tinguem de veritat una Ràdio i Televisió pública, en valencià, lliure, plural, de proximitat i de qualitat.

Per finalitzar, els portaveus de l’oposició creuen que cal que l’Ajuntament d’Alzira s’adherisca a altres iniciatives que puguen impulsar el municipalisme valencià a favor d’un mitjà de comunicació i audiovisual amb l’objectiu de desenvolupar el nostre teixit social, cultural i educatiu i vertebrar la societat valenciana.

Grup Municipal Socialista
Grup Municipal Compromís per Alzira
Grup Municipal d’EUPV

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here