Falles, traques i bunyols i molt més / Opinió: Enric Carrasquer

0
360
Les falleres majors de Gandia i Alzira en el Gran Teatre

El PP esta traient estos mesos una vegada més la guerra dels símbols del poble valencià. I posats en peu defenen la senyera amb blau i l’idioma que ells no parlen. Però la realitat és molt distinta, després de més de 30 anys d’intentar normalitzar la llengua i els símbols es continua creant confusió d’una manera intencionada, però el cor els traïx com bons botiflers que són. Només cal acostar-se a una festa com les falles que han aconseguit monopolitzar i fer seua amb el beneplàcit de la resta dels fallers.

En la darrera presentació de les falleres majors d’Alzira, només una fallera major convidada lluïa sobre el seu pit la senyera valenciana com màxim honor, la fallera major de Gandia, totes les demàs incloses les d’Alzira tenien en menys a la senyera de la seua terra i lluien  sobre el seu cor la bandera de l’estat qual si foren de Guadalajara o d’Estremadura. Cert és que no enganyaven a ningú, ja que després de la presentació van cantar plenes d’orgull les glòries a Espanya, que tant bé ens fa i tan ben financiats ens té.

Enric Carrasquer

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here