Una exposició multitudinària imaugura la XI edició d’Espai Jove a Sueca

0
312

Dijous passat va arrancar la XI edició d’Espai Jove en Sueca, una oportunitat de conéixer les inquietuds artístiques de més de 50 joves del municipi, organitzada pel Consell de la Joventut i la Regidoria de Joventut. L’acte, celebrat en l’Espai Moret, va consistir en la inauguració d’una exposició multidisciplinària que va oferir, a més de pintura, música i teatre. Els joves artistes que han exposat les seues obres en esta edició són: German Rodríguez, Pilar Escrivà, Miguel Somovilla, Angela Clari, Maria Coves, Rita Alafarga, Jose González, Fernando Moreno, Jesús Roselló, Alba Fluixà, Ivan Canet, David Viadel, Carlos Laguna, Gisel Gorris, Laura Mars, Laura Granell, Javier Martínez, Ada Lamolda, Giovanna, Tonio Castells, Voro i Patri.

La inauguració de la mostra va comptar amb la presència de l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la regidora de Joventut, Raquel Tamarit; la presidenta del Consell de la Joventut, Pilar Colechá; els regidors de Cultura, Josep Navarro, Serveis Municipals, Pilar Moncho, i Urbanisme, Enrique Vidal; el director de la sala d’exposicions, Conrado Meseguer; i una gran representació dels artistes que exposen les seues obres. “Voldria remarcar, especialment, la innovació que aporta esta exposició. També m’agradaria animar a tot el municipi a què participe d’este Espai Jove, que vinga a vore l’exposició, que acudisca als concerts, etc.”, en paraules de Colechá. “Enguany serà l’última ocasió què este lloc acollirà l’exposició d’Espai Jove, ja que en breu inaugurarem les instal·lacions del nou Casal Jove; per tant, l’any que ve es realitzarà allí tota la programació. Des d’ací invite a tot el món a què acudisca a la inauguració, prevista per a desembre, d’este projecte que ha suposat tant d’esforç, tantes ganes i tanta il·lusió. M’agradaria també destacar la labor que sempre realitza el Consell de la Joventut com a nexe d’unió entre tots els suecans i suecanes. En accions com esta queda demostrat que els nostres joves tenen inquietuds, tenen ganes de fer coses i són artistes”, va afirmar Tamarit. “És un orgull tindre cinquanta artistes ací en Sueca exposant les seues inquietuds. Desitge que esta iniciativa tinga un gran èxit”, va afegir l’alcalde.

A més de l’exposició durant tota la setmana, la programació oferirà el pròxim cap de setmana:

Divendres, 8 novembre
20:00 h. Performance, German Rodríguez. Espai Moret.

Dissabte, 9 novembre
20.00 h. Vosaltres els valencians, Pocatraça. Espai Moret.

Domingo, 10 novembre.
20.00 h. Vesprada de Curts. Espai Moret.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here