La gimnàstica rítmica d’Almussafes continua al més alt nivell

0
248

Diumenge passat dia 27 d’octubre, es va celebrar la fase provincial del campionat d’Espanya de conjunts nivell absolut en la localitat de Llíria. Sis de les gimnastes del Club Esportiu Gimnàstica Almussafes van competir en la cita esportiva en què el conjunt aleví es va proclamar subcampió provincial.

El conjunt de categoria aleví compost per Lluna Magraner, Enya Sospedra, Mireia Simón, Ruth Pastor i Carmen Navarro va aconseguir la segona posició, adjudicant-se el subcampionat provincial i classificant-se, així mateix, per a la pròxima fase autonòmica que tindrà lloc diumenge que ve dia 10 en el pavelló de Burjassot.

En categoria júnior, la gimnasta Sandra Vayá del Club Esportiu Gimnàstica Almussafes es va proclamar campiona provincial, junt amb les seues companyes del club Almara de Burjassot, en la modalitat de 5 cércols.

Des del club traslladen la seua més sincera enhorabona a l’excel·lent paper representat pels seus gimnastes i els desitgen molta força per a la fase autonòmica. En esta nova cita esportiva, també participarà la gimnasta local Yaiza González en la primera categoria, el més alt distintiu a què pot aspirar un conjunt júnior o Senior. González competirà junt amb les seues companyes del club Almara de Burjassot.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here