Maria Nácher: «Alzira mostra enguany la història de les seues falles»

0
390
Maria Nácher este migdia al Gran Teatre

Maria i la seua cort amb Fita, Bastidas i Muñoz

La nova fallereta major infantil, Maria Nácher, ha dit este migdia durant l’acte de la seua presentació i exaltació que «Alzira mostra enguany la història de les seues falles» en clara referència al 125 aniversari des que es plantara la primera falla a la Plaça de les Gallines.

La reineta de 10 anys que estudia cinqué de Primària ha recordat que la capital de la Ribera «és la segona ciutat, després de València, amb més activitat fallera».

Maria ha ficat les bandes a les xiquetes de la seua cort d’honor; Judit Sales, Maria Gómez, Alma Martorell, Almudena Molina, Yulema Maria Temprado i Paola Matamoros, a més de a les FM de les 34 comissions falleres d’Alzira.

En un Gran Teatre ple de gom a gom, ha fet de presentadora la fallera major infantil 2011 d’Alzira, Esther Casterá i de mantenidora, Eva Maria Papí, Bellesa del Foc d’Alacant.

Maria ha rebut nombrosos obsequis i el calor de la reina infantil de Segorbe, de la Bellesa Infantil del Foc d’Alacant i de la fallera major infantil de València. A més de diversos col.lectius i entitatsd locals i molt especialment de Carla Oliver la FM infantil de l’anterior exercici.

El president de la JLF, Vicent Muñoz i l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas han desitjat a Maria i a la seua cort d’honor els millors desitjos per a un reinat que coincideix amb els 125 aniversari del primer monument plantat a la capital de la comarca.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here