Maria Esplugues: «Que les falles d’Alzira brillen més que mai durant el 125 aniversari»

0
386
Maria amb la seua cort
Maria Esplugues esta nit al Gran Teatre

La Fallera Major d’Alzira, Maria Esplugues Torró ha desitjat esta nit, durant l’acte de presentació i exaltació celebrat al Gran Teatre, «que les falles d’Alzira brillen més que mai durant el 125 aniversari» després de reconèixer que el seu càrrec, «és el títol més gran que pot rebre una alzirenya».

Maria ha imposat les bandes a les falleres de la seua cort d’honor; Lidia Roses, Miriam Roca, Casandra Ferrer, Sandra Bqrgues, Blanca Gomis i Yaiza Grau i a les FM de les 35 comissions censades a la capital de la Ribera.

A la reina fallera d’Alzira li han rendit pleitesia, la Reina de la Huerta de Murcia, la Bellesa del Foc d’Alacant, la Reina de les Festes de Segorbe a més de falleres majors i juntes locals falleres de Carcaixent, Gandia, Dènia, Torrent, Borriana i Torís. Tampoc faltaren algunes entitats locals i la fallera major del 2013, Mer López.

El president de la JLF, Vicent Muñoz felicità a totes les falleres majors del poble i en especial a la reina i la seua cort i les convidà a que «disfrrten d’un exercici faller que comença hui».

Tanmcà les intervencions l’alcaldessa d’Alzira Elena Bastidas, qui aseugrà a maria Esplugues que «seràs una gran embaixadora de la festa» i li recordà que «és un privilegi representar a Alzira per tot arreu». Bastidas destacà que «si les nostres falles brillen amb llum proòpia és gràcies a l’esforç de totes les comissions».

L’acte ha estat magníficament presentat per la fallera major de l’exercici 2012, Paula March i ha estat de mantenidora la Bellesa del Foc d’Alacant del 2012, Elena Garcia.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here