Seleccionada una foto de Álvaro Ruiz para representar a España en la Word Photographic Cup

0
405

Álvaro José Ruiz Nogués

Una fotografia del jove fotògraf alcudià Alvaro José Ruiz ha sigut sel·leccionada per la Federació Espanyola de Professionals de la Fotografia i la Imatge (FEPFI), per a representar el nostre país en la Word Photographic Cup (WPC), a la qual  competiran obres de 22 països.

 La fotografia de l’alcudià es presenta en la categoria d’Infografia 3D, a la qual només representen a Espanya dues obres, la seua i uns a altra d’un professional de Bilbao. La resta de les 16 fotografies que es presenten a la WPC ho fan enles categories de Boda, Retrat, Gràfic, Social, Industrial, Publicitat i Lliure (Mascotes, nu, paisatge…).

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here