Mª José Lluch i Lydia Medie nomenades falleres majors de la Plaça Malva

0
471

La comissió de la falla Plaça Malva ha celebrat el nomenament oficial de les seues falleres majors, recaient les distincions en la xiqueta María José Lluch Bono i la senyoreta Lydia Medie Amargós.

L’acte va començar arreplegant  a les falleres majors amb els sons dels tabals i dolçaines en els seus domicilis particulars. Des d’allí es van dirigir al casal de la falla, situat en el carrer O’Donell, per dur-se a terme els parlaments protocol·laris del nomenament, davant de fallers, familiars i amics. L’acte va ser presentat per José Manuel Rubio Albentosa i presidit en tot moment per un dels integrants de la junta gestora que enguany presidix la Malva, concretament José Carlos Giménez Gromaz, així com pel president de la comissió infantil, Daniel Giménez Bohigues.
Tant María José com Lydia van manifestar paraules d’agraïment, tant a les seues famílies, com als components de la falla. També van dir que esperen passar un gran exercici faller, així com la gran responsabilitat que suposa representar a la Malva.
Una vegada finalitzats els parlaments, les falleres majors i el  president infantil van invitar a tots els presents a un sopar en el mateix casal.
Falla Plaça Malva

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here