La Fundació LIMNE recull 17 bosses de residus a l’Assut de Sueca

0
370

Dissabte passat, la Fundació LIMNE va organitzar en el nostre municipi una jornada de neteja de rius, denominada “Mans al riu”, que va comptar amb la col·laboració de la Regidoria de Medi Ambient i d’una trentena de membres i simpatitzants de l’Associació Muntanyeta dels Sants. La Fundació LIMNE convoca anualment, des de 2010, estes campanyes en diverses poblacions de la Comunitat, amb l’objectiu de fomentar la consciència ciutadana cap a la conservació dels rius i netejar de residus els entorns naturals en què s’actua.

La placeta del Convent va ser el punt de trobada des del qual es va iniciar la marxa cap a l’assut de Sueca, lloc triat per a realitzar les labors de neteja. L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, i la regidora de Medi Ambient, Manoli Egea, es van desplaçar fins allí per a agrair els voluntaris la important labor que realitzen. “La Regidoria de Medi Ambient prestarà sempre la seua col·laboració a este tipus d’accions tan importants per a conservar els nostres entorns naturals nets i en bon estat. Voldria agrair el treball i el temps d’oci que van invertir voluntàriament, sense ànim de lucre, totes les persones que van participar en esta Jornada”, va afirmar Egea.

En total es van arreplegar 17 bosses de residus de tota classe: cartó, plàstics, fusta, llandes, vidres, sabates, restes orgàniques, aerosols de pintura, bidons de pesticides i electrodomèstics, com ara una nevera de picnic i un televisor. A més de en Sueca, la Fundació LIMNE va convocar una jornada de neteja de rius a Alcàsser, Canals, Quart de Poblet, Riba-roja del Túria, Paterna, Vila-real, Alboraya, Alcoi, Enguídanos, Olba, Villalonga, Chulilla i Betxí.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here