L’Escola Ciclista de Sueca celebra la cloenda del curs 2013

0
319

Divendres passat, va tindre lloc l’acte de cloenda del curs 2013 organitzat per l’Escola Ciclista de Sueca. “Un curs en què estem d’enhorabona. L’Escola s’ha fet més gran i els nostres ciclistes han disputat les competicions com si foren autèntics professionals”, en paraules dels organitzadors.

D’un en u, van ser anomenats els membres per a rebre un premi pel seu esforç i sacrifici, que va consistir en un diploma i un cd amb fotografies de totes les carreres en què han participat al llarg de l’any. Els membres de l’Escola són: en la categoria Promeses de 1r. any (Màxim Clemente Orquín, Arnau Adsuar León i Elena Pérez Belenguer); en Promeses de 2n any (Álex Grau Piqueres i Martí Bravo Requena); Principiants de 2n any (Álex Llopis Belda, Marc Sales Meseguer i Anna Bravo Requena); Alevins de 1r. any (Andrea Escrihuela Oliver); Alevins de 2n any (Pau Grau Estrelles); i, finalment, Infantils de 2n any, (Aaron Roig Plana i Rafael Escrihuela Oliver), als quals se’ls va lliurar una placa en record del seu pas per l’Escola ja que l’abandonen este curs.

“Voldria destacar el gran treball que està realitzant la directiva; es nota que són els pares dels ciclistes i que continuen amb la labor de portar avant l’Escola. És d’agrair la bona sintonia que existix entre la directiva, pares, patrocinadors i els xiquets i xiquetes, i això es nota a l’hora d’organitzar qualsevol esdeveniment. Als xiquets i xiquetes, m’agradaria donar-vos l’enhorabona per la temporada que heu realitzat, i ara, a preparar-se per a la pròxima. Finalment, voldria agrair també als patrocinadors la seua inestimable i constant col·laboració, a pesar de l’època que estem vivint”, va afirmar la regidora d’Esports, Teresa Ribes, present en l’acte. Per la seua banda, el president de l’Escola Ciclista de Sueca, Hilari Redondo, va tindre paraules de felicitació per als dos ciclistes que abandonen enguany l’Escola, desitjant-los molta sort en el camí que ara inicien. “Als xiquets i xiquetes de l’Escola, vos dic que ho aprofiteu al màxim i que, per la nostra part, farem tot allò que estiga en les nostres mans perquè nos vos falte res. M’agradaria agrair també el treball de l’equip directiu, dels pares dels ciclistes i la col·laboració dels nostres patrocinadors, que seguixen ajudant-nos any rere any i que són la clau fonamental perquè podem seguir endavant. I a l’Ajuntament de Sueca, per recolzar-nos econòmicament i, allò més important, personalment en tots i cada un dels actes que organitzem”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here