Sueca ha acollit la I Concentració Clàssica de Cotxes

0
349

Ahir diumenge, les instal·lacions exteriors del Pavelló Cobert de Sueca van acollir la I Concentració Clàssica de Cotxes, organitzada per la Falla Ronda del País Valencià. Al voltant de les 10 del matí, els vehicles participants, una vintena, procedents de poblacions com ara Cullera, València i també de Sueca, van iniciar un circuit que va recórrer la Muntanyeta dels Sants, on van esmorzar, per a després visitar les entitats locals menors del Perelló i Mareny de Barraquetes. Sobre les dotze del migdia van acudir al Pavelló, on van ser exposats al públic assistent, entre ells l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; el regidor de Festes, Dimas Vázquez; la festera major de Sueca, Ana Belén Ortells, i la seua cort d’honor.

“Estem molt contents amb el resultat de la iniciativa, a pesar dels problemes que hem patit a última hora, al no poder comptar amb la persona que estava encarregant-se del gros de l’organització. Tot i això, hem aconseguit reunir una vintena de cotxes i la gent que ha participat està encantada. Voldria agrair la col·laboració de la Policia Local i la Guàrdia Civil, d’alguns socis del Moto Club i, sobretot, de l’Ajuntament de Sueca, especialment del regidor de Festes, Dimas Vázquez, que ens ha brindat la seua ajuda en tot moment”, ha afirmat Gemma Martí, presidenta de la Falla Ronda del País Valencià. “Abans de l’estiu, la presidenta i alguns membres de la comissió em van proposar portar avant esta iniciativa. Lamente que els problemes que hi han hagut hagen entelat un poc l’organització, però estic molt satisfet amb el resultat a pesar d’haver hagut d’improvisar un poc.

L’Ajuntament ha col·laborat en tot allò que se’ns ha sol·licitat, des de controlar el trànsit, fins a les infraestructures necessàries; i l’any que ve, posarem novament tot el nostre esforç perquè siga un èxit i es consolide. Tant esta activitat, com la Fira de l’Arròs de l’Edat Mitjana, prevista per a la segona quinzena de novembre, constituïxen dos bones ofertes d’oci per als ciutadans, entre les Festes Majors i els Nadals”, ha explicat el regidor de Festes, Dimas Vázquez.

A més de l’exposició de vehicles clàssics, i de les atraccions per als més menuts, alguns comerços de la ciutat van instal·lar unes parades on van mostrar els seus productes als assistents. “Hem volgut donar l’oportunitat també als comerços del municipi perquè exposen els seus productes i s’aprofiten de la quantitat de persones, de Sueca i de fora, que puguen passar per ací”, va assenyalar Martí.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here