Diego Gómez: «Quan governe Compromís Alzira tindrà l’auditori»

2
433
Mónica Oltra i Diego Gómez a la Pl. Major

Diego Gómez anit durant l’assemblea

El portaveu del grup municipal Compromís per Alzira, Diego Gómez, ha assegurat que «quan governe Compromís Alzira tindrà l’auditori» durant l’assemblea celebrada, anit, a la Casa de la Cultura. Gómez junt a la diputada Mónica Oltra va respondre a nombroses preguntes dels assistents i de les enviades via e-mail. «Jo em mulle -afegí- els músics d’Alzira necessiten esta infraestructura» i a més denuncià que la Biblioteca Municipal es costarà als alzirenys «més de 600.000 euros, quan l’alcaldessa anuncià que seria gratuïta».

Gómez anuncià que, pròximament, farà una consulta popular per conèixer l’opinió dels veïns d’Alzira respecte a les inversions municipals que caldria recollir el pròxim pressupost municipal. A una pregunta sobre el canvi de domicili de l’EPA,Enric Valor, el regidor de Compromís digué que el professorat està en contra del canvi a l’edifici de La Parrilla» i que el canvi costarà «un mínim de 100.000 €».

També les Festes de Sant Bernat fore protagonistes al llarg de l’assemblea i a este respecte el regidor de Compromís manfistà que «el model de festes és el de Fita i el del PP, nosaltre obrirem un debat consultant als veïns i apostarem per un model mixt, aamb event com ciname i teatre al carrer i copncerts en recintes tancats».

Respecte a la liberització de l¡ñhorari comercial proposat pel president de la Generalitat el dirigent de Compromís advertí que «a Alzira és inviable la proposta perquè no és un municipi turístic i perquè el xicotet comerç no cpot competir amb les grans superf´kicies que ens envolten». Gómez es va comprometre a «bonificar» el comerç local qua governe la seua formació.

2 Comentarios

  1. ¡Pues vaya! si el auditorio segun Diego sera cuando gobierne Compromiso, eso quiere decir que nunca tendremos auditorio!!!

  2. aixo que vol dir tanta butaca buida??? per a guanyar les proximes eleccions auria dˋestar aixo a sobreeixir i no esta somia oltra

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here