Mónica Oltra en Alzira: «En el 2015 no governará el PP» (VIDEO)

14
449
Diego Gómez i Mónica Oltra anit a Alzira

La diputada de Compromís, Mónica Oltra manifestà, anit, a Alzira que «en el 2015 no governarà el PP» i que els populars «es troben desesperats i per això es dediquen a dimonitzar el tripartit», durant l’assemblea celebrada a la Casa de la Cultura en la que es va sometre a les preguntes dels assistents i de les que arribaren via Internet.

Oltra aprofità les respostes per criticar les polítiques del Govern i del Consel, especialment les econòmiques i les educatives i per mostrar les alternatives de la seua formació, demostrant la seua capacitat per dominar l’escenari.

Respecta a la problemàtica econòmica, advertí que «el dèficit no és el problema» i a este respecte recordà que «Alemanya ha sigut el pais que més ha incomplit el dèficit en els últims anys». Es mostrà partidària de «tirar del sector públic» i de una reforma fiscal que passe perquè «paguen més impostos els rics». Una fiscalitat que per a ella «és la mare del corder donat que ara «són les gran empreses les que fan frau fiscal».

Preguntada per la problemàtica de les preferents i suborodinades la diputada autonòmica va dir que «l’Estat és el responsable civil subsidiari» donat que «la solució no és l’arbitrartge ni tampoc pleitejar».

Oltra es mostrà contrària a la llibertat horària comercial perquè «suposa l’esclavitut del xicotet comerç» i afegí que les grans superfícies «han destruït més llocs de treball que els que ha creat».

Per a la portaveu adjunta de Compromís a les Corts Valencianes «cal reiventar la democràcia, que les majories i les minories es puguen sentir a gust», iebn este aspecte reivindicà el consens com el que deuria haver-se produït en la nova llei educativa». Assenyalà que la Llei Wert «és pura ideologia perquè pretén convertir l’escola pública «en un reducte per als xiquets humils».

Abans de l’assemblea i en resposat als mitjans de comunicació locals Mónica Oltra ha declarat respecte a la convocatòria de primàries en Compromís que es troboen «en una fase de diàleg», perquè hi han «distintes maneres de veure un projecte». I afegí que la seua relació amb el dirigent del Bloc, Enric Morera, «és bona, hi ha una relació personal fluida».

VIDEO (Isaac Candel): <http://alzirateveu.es/noticies/2013-2/2013_10_25_MONICA-OLTRA-A-ALZIRA-AMB-PREGUNTA%C2%B4NS-T%C2%B4ESCOLTEM.html>

Riberaexpress

14 Comentarios

 1. ESTA DONA TE LA BOLA DE CRISTAL PER AIXO SAP EL QUE OCURRIRA AL 2015 , ENS PODRIA ADELANTAR ALGO MES INTERESANT ……..QUE QUI NO GUANYARA LES ELECCIONS .
  TINDREM TREBALL ? , TINDREM EDUCAÇIO ? , TINDREM PER A MENJAR ? .

 2. Menos mal que no fui, total para opinar eso que ya lo sabiamos mejor estuve en mi casita con la familia

 3. Como pueden pasar como de izquierdas, discursos florales… pero y el contenido? donde están las propuestas?
  Ba, electoralismo puro y duro.

 4. Vaya tres opiniones bien desarrolladas e inteligentes, LA BOLA DE CRISTAL, Descompromisado y Estratega, se parecen como tres gtotas de agua en lucidez y argumentario. A lo mejor es que estais completamente de acuerdo con el desastre en que han convertido nuestra Comunidad Autónoma los del PP.

 5. disli a esta seyora que numero eixira en el gros de la loteria estos nadals ho dic enserio que em fan falta els diners

 6. no hace falta ser adivina para saber que el PP en el 2015 va a perder la mayoria en toda España, pueblos,diputaciones, comunidades y en las estatales. Eso si, van a ser mayoria en todas las carceles y juzgados.

 7. per a dir el que has dit no calia vindre a la nostra ciutat . seras tu qui guanye les eleccions al 2015 ????????? disam dudaro :….
  de veres esta dona vos dona garanties per a escoltarla i seguirla ?

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here