L’expert Rafael Beneyto parla hui a Carcaixent sobre la reforma del sistema de finançament autonòmic

0
177

 

El Centre d’Empreses de Carcaixent acollirà a les 19.30 hores d’esta vesprada la conferència: «Valencians, pagar i plorar«, organitzada per Joves amb Compromís, a càrrec de Rafael Beneyto, analista financer i expert en finançament autonòmic.
Beneyto és un dels membres de la comissió d’Experts de les Corts Valencianes que ha elaborat l’informe sobre la reforma del sistema de finançament autonòmic.
És una oportunitat immillorable per conèixer de primer mà el tractament financer que dóna l’Estat als valencians, des d’un plantejament objectiu, el de l’ànàlisi financera a partir de les dades estadístiques oficials.
PER A QUE NO ENS DIGUEN QUE PLOREM SENSE RAÓ ….

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here