ADA movilitza Almussafes per acabar amb l’atur

0
346

 

L’Associació d’Aturats Actius (ADA) representa des de fa un any al conjunt d’aturats de la població d’Almussafes. Aquesta entitat és independent de qualsevol partit polític o ideologia, no obstant açò, està disposada a participar amb qualsevol grup que els ajude en el seu objectiu: la contínua ocupació en el poble d’Almussafes.

Aquesta és la raó per la qual han decidit acabar, d’una vegada per sempre, amb les discrepàncies polítiques en matèria d’ocupació i reunir a tots els partits en una taula redona. Aquesta se celebrarà demà divendres a les 18.00 hores en el Centre Cultural davant dels veïns d’Almussafes i té la intenció d’acostar postures entre els partits i acabar amb les intencions preelectoralistes que caracteritzen les seues respectives polítiques.

Entre els futurs projectes d’ADA es troben la visita a cadascuna de les empreses del Polígon Industrial, el diàleg amb les forces sindicals, la confecció d’un projecte que regule pública i formalment l’ajuda a les famílies més necessitades (importants descomptes en els rebuts de la llum, aigua, IBI, fem) així com un seguiment exhaustiu del Pla d’Ocupació creat per l’Ajuntament per a assegurar que el compromís amb l’aturat d’Almussafes és el que la situació requereix, ja que les xifres de l’atur en aquesta població segueixen sent preocupants

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here