L’Ajuntament d’Alginet fica en marxa l’ordenança del mercat

0
286
El mercat municipal d’Alginet presenta a hores d’ara una mala situació ja que es troba amb moltes parades tancades llevat del divendres. Carles Bayarri, regidor d’hisenda afirmava que “l’objectiu de canviar el reglament de Mercat Municipal es regularitzar la tinença de les parades i millorar el seu funcionament. Amb el nou reglament s’obligarà a obrir un mínim d’hores al dia que donarà un servei al públic i vida al mercat”.

 

Es tracta d’un Mercat Públic de propietat municipal, la construcció del qual data de 1900, encara que posteriorment s’han fet obres de reforma i conservació per adaptar- lo millor a la finalitat a la qual es destina. Aquest mercat ha funcionat ininterrompudament fins a la data, i l’Ajuntament vol  que continue funcionant a les instal·lacions actuals i per això vol regularitzar la situació de les parades en concessions i normatives de funcionament.

En no tenir reglamentació específica, el 1983 es va aprovar el Reglament del  Mercat Municipal que és el que està actualment vigent sense que fins a la data haja sigut  objecte de cap modificació. Han transcorregut 30 anys i davant de la disjuntiva d’efectuar-hi  modificacions per adaptar-lo a la legislació sectorial i d’aplicació general actual o elaborar un nou text, l’Ajuntament d’Alginet ha optat per aquesta segona opció amb l’ànim de dotar d’un instrument jurídic que permeta la intervenció de l’Administració municipal en la regulació del funcionament del Mercat Municipal.

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here