Hernán Cortés d’Alzira nomena les seues falleres majors Eva Mompó i Lydia Sanchis

0
416

El pasat dissabte celebrarem el nomenament de les nostres Falleres Majors, començant aquest a les 19´30 hores en el domicili de la familia Sanchis-Peris, la secretaria infantil dona lectura de la corresponent acta, una fallera de la comissió li va recitar una poesia.

La Fallera Major Infantil LYDIA SANCHIS I PERIS ens va dir unes paraules d’ agraïment, tancant l´acte el president infantil OSCAR CORTES I LLUESA.

 Despres al domicili de la familia Tarragó-Mompó, la secretaria dona llectura de l´acta de nomenament, una fallera li va dir una poesia i la nostra Fallera Major EVA MOMPO I BALAGUER, ens va dir unes paraules, i per finalitzar  el president BERNARDO CORTES I CUEVAS, tanca l´acte que va ser molt emotiu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here