Sueca recapta 159.480 € en la subhasta de replaces, un 22% menys que la temporada anterior

0
344

Ahir va tindre lloc en el Centre Municipal Bernat i Baldoví la subhasta de replaces per a la temporada de caça d’aus aquàtiques en el vedat de Sueca. La quantitat recaptada va ser de 159.480 euros, una xifra sensiblement inferior a la de l’any anterior, en concret, un 22% menys. “Potser haurem d’aprendre dels errors i un ha pogut ser fer la subhasta tan tard. No obstant això, el fet d’haver recaptat menys es deu, sobretot, a la crisi que afecta tots els col·lectius”, ha assenyalat l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo.

“A tots els llocs arriba la maleïda crisi que estem passant i, com no podia ser de cap altra manera, també a un esport tan arrelat en Sueca com és la caça d’aus aquàtiques. Enguany, el fet d’haver aconseguit un 22% menys de recaptació respecte a 2012, denota que, encara que els aficionats mantinguen la seua fidelitat a este esport, llocs que sempre han sigut de privilegi en el vedat han obtingut una quantia inferior, per davall d’uns 3.000 euros menys que l’any passat cada u. De totes maneres, esperem que açò no afecte a allò que per a mi és el més important dels diners recaptats en la subhasta, la contractació de guàrdies de portes de Tirades, i que enguany puguem contractar la mateixa quantitat de gent que l’any passat o, almenys, pareguda”, ha afirmat el regidor d’Agricultura, Dimas Vázquez.

L’Ajuntament de Sueca va fer públic fa unes setmanes el ban per a la temporada de caça d’aus aquàtiques, prevista per als dissabtes 30 de novembre; 7,14,21 i 28 de desembre; i 4, 11 i 18 de gener de 2014. En el ban, a més de les normes que s’han de complir, s’especifiquen les accions prohibides, els horaris, les zones per les quals s’haurà d’accedir als llocs destinats a la caça, així com les replaces reservades per als socis caçadors de Sueca. També s’arrepleguen les sancions establides que deriven de l’incompliment d’algun apartat del ban, que anirien des dels 50 fins als 600 euros.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here