Sueca celebra el 50 aniversari de la coronació de la Mare de Déu de Sales

0
301

Dissabte passat, 19 d’octubre, amb motiu de l’aniversari de la Coronació de la Mare de Déu de Sales, patrona de Sueca, es va celebrar una missa en l’església que porta el seu nom a la qual va acudir un gran nombre de ciutadans i ciutadanes del municipi. Un poc abans de les 19.30 hores, arribaven al temple els membres de la Reial Associació de la Mare de Déu de Sales, junt a la Començadoreta 2013, Candela Sanfélix Garrigós, i les Llauradoretes.

També van estar presents la Festera Major de Sueca, Ana Belén Ortells Planells, i la seua cort d’honor. Per part de la corporació municipal, van acudir a la celebració l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la regidora d’Acció Social, Pilar Moncho; i els regidors Raúl Pla i Inma Ferri.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here