Mérs de 600 persones fan la Marxa Solidària contra el Càncer a Alginet

0
286

 

Els veïns i veïnes d’Alginet van participar ahir en la primera marxa solidaria contra el càncer de pit que va organitzar l’associació de Lluita contra el Càncer d’Alginet.

Sota l’eslògan “Caminen tots junts contra el càncer” el dissabte 19 d’octubre, dia mundial del càncer de mama, a les 6 de la vesprada va eixir des de la plaça una marxa simbòlica i solidaria d’uns 2 km.

Xiquets, mares, pares, iaios, iaies i animals de companyia van voler formar part d’aquesta caminada rosa pel poble. L’organització entregava un globus per cada euro de donació que aportava la gent. La resposta va ser tant bona que l’organització es va quedar sense globus per a repartir. A les 6 de la vesprada va eixir la caminada que va recórrer carrers del poble i que va finalitzar a la plaça del mercat amb una gran mascletada de globus. Empar Alemany,presidenta de l’Associació de Lluita contra el Càncer d’Alginet, va expressar el seu agraïment, en nom de l’associació, a tota la gent que ha recolzat la marxa.

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here