Les bandes de la Ribera Alta interpretaran juntes La Muixeranga a Algemesí

0
450
La Simfònica d’Algemesí interpretant La Muixeranga

Coincidint amb la celebració els dies 26 i 27 d’octubre de la XLV Assemblea General de la FSMCV en el Teatre Municipal d’Algemesí, el dissabte per la vesprada a partir de les 20 hores tindrà lloc una desfilada a càrrec de les bandes de la Ribera Alta que s’inscriu en la campanya d’Activitats Comarcals de la Federació.

Més de 1.100 músics pertanyents a 19 societats musicals de la comarca interpretaran peces de música festera des del carrer Muntanya fins a arribar a la Plaça Major, on se’ls imposarà un corbatí commemoratiu de l’acte per part de les autoritats presents. Com a clausura, totes les bandes a l’uníson interpretaran conjuntament La Muixeranga d’Algemesí, una peça en la que també participaran la Colla de Dolçainers d’Algemesi i la Colla de l’Escola Municipal de Tabalet i Dolçaina. Mentre la música sona, es realitzaran dues torres humanes a càrrec de les dues muixerangues de la localitat.
Les societats musicals participants són la Societat Artística Musical d’Alcàntera de Xúquer, Ateneu Musical de Rafelguaraf, Societat Musical de Benimuslem, Societat Artística Musical de Benifaió, ACM Sant Joanet, Associació Musical La Filharmònica Alcudiana, Agrupació Musical Enovense, Societat Artística Musical d’Alginet, Societat Musical La Barraca d’Aigües Vives, Unió Musical de Benimodo, Unió Musical de La Pobla Llarga, Agrupació Musical L’Artística de Carlet, Lira i Casino Carcaixentí, Lira Castellonera de Vva de Castelló, Societat Unió Musical de Carlet, Societat Musical de Guadassuar, Societat Musical d’Alzira, Societat Unió Musical d’Alberic i Societat Musical d’Algemesí.

José Vicente Girbés

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here