L’Alberic es deixa els tres punts a casa davant l’Olleria

0
449

Ahir es va jugar en l’Estadi Municipal d’Alberic, el partit corresponent a la 1a Regional, Grup VI, entre el CE Alberic i L’Olleria CF, corresponent a la 6a jornada, amb el resultat final, d’1 a 3. Els dos equips, empataven la setmana passada; l’Alberic a casa de l’Algemesí i L’Olleria al seu camp contra el Sporting Villena CF. Partit dominat per L’Olleria, on el seu entrenador, ha sabut situar bé els seus jugadors en el terreny de joc, guanyant-li la partida a Quique Ballester, entrenador de l’Alberic, amb una plantilla descompensada, on té molt difícil cobrir totes les línies, o fer canvis. Els dos primers gols de l’Olleria, han sigut marcats en jugada a baló parat. El primer en el minut 2, per Juanba, al rematar dins de l’àrea local, un córner tret per Pitu. En el minut 5, l’Alberic, empata el partit, després de robar un baló Escriba, i llança un passe en profunditat a Ablatif, que es planta davant d’Héctor, i de tir ras marca. La primera part ha acabat amb empat a 1, però per oportunitats de gol, davant de l’actitud i passivitat de la defensa local, podia haver acabat amb algun gol més, a favor de L’Olleria. La segona mitat, ha sigut un calc de la primera, i en el minut 47, després d’un córner llançat per Miquelet, Javi, de cap, introdueix el baló en la porteria de l’Alberic, establint el, 1-2. El defensa de l’Alberic, Francesc, no ha sabut ocupar el seu lloc de lateral esquerre, ja que tènia tendència d’ocupar la part central de la defensa, possiblement eixe siga el seu lloc. Minut 53, passe en profunditat que rep Miquelet, a la vora de l’àrea, regateja a Francesc, i de tir fort i ras, torna a batre Bernat, establint el 1-3, favorable a l’Olleria, que ha sigut just vencedor, per la qual cosa han fet els dos equips en el terreny de joc. Fitxa Tècnica Àrbitre: Adrián García, del Col·legi d’Elda. Bé en línies generals. Ha sabut administrar les targetes grogues CE Alberic: Francesc (34′) , Jordi (74′) , Javi (83′) , Escrivá (89′) L’Olleria CF: Gil (33′) , Juanba (60′) , Alexandre (65′) , Javi (87′) . A Toni Sánchez, en el 80′, per protestar. Alineacions C.E. Alberic Entrenador: Quique Ballester Jugadors: Bernat (p) , Carlos Javi, 80′) , Esteve, Francesc (Vicente (60′) , Vicente Gadea (c) , Pavia, Jordi (Ximo, 80′) , Escrivá, Brian, Ablatif, Robert Gadea (Alex, 70′) . L’Olleria CF Entrenador: Toni Sánchez Jugadors: Héctor (p) , Egea (Esteban, 71′) , Juanba (c) , Honori, Gil (Jordi, 67′) , Miquelet, Andreu (Nacho, 46′) , Javi, Pitu, Gramage (Miguelo, 46′) , Alexandre. Toni Sánchez, entrenador de l’Olleria «El nostre objectiu principal és fer una bassa campanya, i no baixar de categoria. L’any passat vam fer una primera volta bassa, però en la segona volta, apeguem un davallada molt gran. La nostra idea enguany, és anar partit a partit i intentar la permanència com mes prompte millor, i després ja veurem. Estem fent una temporada molt seriosa, i fins vaig fugir, no hem trobat un equip que se-guisca superior a nosaltres. ¿Tens l’equip que volies? Actualment, tinc moltes baixes, però com te de bo este equip, és que és un grup, i dels 22, qualsevol pot ser titular, i això és molt important.» Próxim partit, 27.10.2013 L’Alberic CE, visitarà al Senyera CF, i l’Olleria, al Racing Algemesí En els gols encaixats pel Alberic, ha faltat concentració per part dels jugadors, sense desmerèixer el joc de l’Olleria.  Eduardo Sala     foto: E.S.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here