El Cadet del Nou Bàsquet Alzira, campió de la Lliga Valenciana

0
386

L’equip cadet GRUPHAC N.B. ALZIRA es va proclamar dissabte passat campió de la Lliga Valenciana després de véncer en la final disputada al Pavelló Municipal d’Esports de Guadassuar al MISLATA B. C. per 62-43.

L’equip entrenat per Alberto Lahoz i Vicent Hervàs va fonamentar el seu triomf en la primera part, especialment en un segon quart en que el seu joc va fregar la perfecció i que els va servir per anar-se’n als vestidors amb un clar avantatge (42-22).
Despés d’un parcial de 2-14 Mislata aconseguia retallar la diferència i posar-se a només 12 punts a falta de 7 minuts però la reacció final dels alzirenys els va permetre arribar a la fi del partit amb una renda de 19 punts.
Per aconseguir este campionat el GRUPHAC N.B. ALZIRA ha hagut d’imposar-se
a l’Oliva A i Baixens Berenguer Dalmau en la primera fase i a l’Oliva B en semifinals.
Esta victoria se suma a l’

L’equip campió

aconseguida per l’equip junior del club BASE SPORTLEADER que es va imposar en la final disputada dos setmanes abans al C.B. ALGINET B.
No han tingut la mateixa sort les xiques del junior femení del N.B. ALZIRA que en la final disputada també el dissabte 19 d’octubre caigueren davant Alginet per 89-23.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here