La Tarumba trionfa en l’estrena de «Totus Plautus (o casi)» a la Mostra de Teatre Amateur d’Alzira

0
342

«L’estrena d’una obra es viu amb molta tensió però amb molta adrenalina», reconeixia José Antonio Martínez director de Suc de Teatre-La Tarumba, minuts abans d’alçar-se el teló per primera vegada per a l’obra de Plauto, «Totus Plautus (0 casi» al Gran Teatre d’Alzira.

És l’obra número 30 de la trentena d’anys que La Tarumba arrossega la seua qualitat teatral pels escenaris de nombroses ciutats. «Plauto es caracteritza per interrelacionar els actors amb el públic, és un autor de fa més de 22 segles que té gràcia, picardia, obscenitat i comicitat» ens conta Martínez mentre els deu actors de La Tarumba calfen la gola i reciten els últims diàlegs abans que comence l’espectacle.

Segons Martinez, autors de reconegut prestrigi com Shakespeare, Molière i Lope de Vega foren «deixebles del gran mestre Plauto».

Concentrats, inquiets per

Els actors de La Tarumba moments abans de l’estrena

El director José A. Martínez

ò molt il.lusioants comproven fet una ullada entre el cortinatge com el públic va omplint el gran coliseu alzireny. L’obra ha sigut gravada per tal de promocionar-la «per tota Espanya» en el circucit de teatre no professional.

S’alça el teló no sols d’esta estrena sinò també de la XII Mostra de Teatre Amateur que es celebrarà al llarg d’este cap de setmana al Gran Teatre d’Alzira.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here