Xerrada explicativa sobre la taxa de tractament del fem a Alberic

0
363

 El Consorci Ribera i Valldigna i l’Ajuntament d’Alberic, ha organitzat unes xerrades  explicatives sobre la Taxa de Tractament del Fem, amb una pregunta que molts ens fem:

, “Per què Paguem, el que Paguem”,

 que tindrà lloc en la  Sala de Plens de l’Ajuntament d’Alberic, el proper dijous, dia 17 d’octubre del 2013, a les 19:30 hores.

 Les xerrades tindran una duració aproximada d’una hora i tot seguit es podrà preguntar els dubtes sobre la qüestió en particular.

Finalment, es repartirà material de la campanya entre els assistents.

 El Consorci Ribera-Valldigna, es una entitat creada per a gestionar i tractar d’una manera eficaç, dels residus urbans dels municipis de les Comarques de la Ribera Alta, la Ribera Baixa i la Valldigna.

 La taxa que es paga, es el “cost” que suposa el tractament del fem en la planta i el posterior trasllat del rebuig a l’abocador corresponent, així com l’arreplegà selectiva en els eco-parc (imaginem que també, el que es fa en els contenidors urbans).

 Es una bona oportunitat que tenen els veïns i veïnes d’Alberic, i perquè nó, dels pobles de al voltant, per a escoltar de primera mà, i preguntar allò que no entenguin, o no es pareix bé.

 Eduardo Sala

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here