Obert el termini per a solicitar les ajudes locals a empreses i emprenedors d’Alginet

0
239

 

La Regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament d’Alginet,ha ficat en marxa les ajudes locals a empreses i emprenedors que es poden sol·licitar a partir de hui. Per una banda, les ajudes pròpies de l’ajuntament consisteixen en dos tipus:

 

Una subvenció per a aquelles empreses tant locals com de fora que hagen contractat 6 mesos consecutius a partir del 1 de gener d’enguany a algún veí o veïna  d’Alginet que haguera estat aturat. El treballador ha de tenir un contracte laboral de més de 25 hores setmanals. L’empresa pot beneficiar-se d’aquesta ajuda  de 1.470 € o la part proporcional acreditada i justificada

 

L’altra ajuda va encaminada als emprenedors locals . Va destinada a aquells autònoms que s’hagen donat d’alta a partir de gener del 2013 i porten al mínim 6 mesos exercint una activitat . Des de l’Ajuntament se’ls facilitarà l’ajuda del pagament de la quota mínima d’autònom de 6 mesos o el que es el mateix 1.470 € o la part proporcional acreditada i justificada.

 

A més a més Alginet s’ha adherit  al PEC de conselleria i diputació que dona ajudes a les empreses d’Alginet per a que contraten a treballadors del poble per 3 mesos a partir d’octubre. L’import de l’ajuda de 1.125 € i es divideix entre conselleria, diputació i ajuntament d’Alginet a tres parts iguals.

 

 

La regidora d’ocupació, Mª Jose Martínez, afirmava que “ amb aquestes dos ajudes locals busquem completar l’ajuda per part del PEC ja que Alginet no disposa d’un gran parc empresarial on les empreses locals pugen contracatar a tanta gent”.

 

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here