Jesús López i Maria José Peris, nous clavaris majors d’Alzira

3
470

 La Semana Santa de Alzira ya cuenta con sus máximos representantes para el 2014. Se trata del matrimonio formado por Jesús López García y María José Peris Ferrero, quienes ejercerán de Clavarios Mayores en 2014, año en el cual se conmemora el XXVº aniversario de la inclusión de la figura de los Clavarios Mayores en la Semana Santa alcireña.

Los Nuevos Clavarios Mayores de Alzira pertenecen a la Virgen de la Soledad, dónde María José, junto a su tío, ostentó la Clavaría en 1998.

En breve, la Junta de H

Jesús López i Mª José Peris

ermandades y Cofradías, realizará el nombramiento de los Clavarios Mayores de 2014 en su domicilio particular, como viene siendo habitual.

Gabinete de Prensa de la JHHCC

3 Comentarios

 1. Felicitacions als nous Clavaris Majors per a la Setmana Santa d’Alzira l’any 2014. Res deu d´enfosquir vostre any. Segur que el disfruteu al 100×100.

  Un suspés per al Gabinete de Prensa de la JHHCC, que una vegada més fa gala de la seua falta de sensibilitat i de l´interes particular d´algú.
  Pareix mentida que se diga que els Clavaris pertanyen a la Verge de la Soledat, quan el que deuría de dir es que pertanyen a la Arxiconfraría de la Verge de la Soledat, tal i com diu, el comunicat oficial del President de la Junta a les Germandats i Confraries.
  Vicent, hi ha algú que es mereix una reprimenda.
  Salutacions

 2. Anem a veure. La comunicació que el President de la Junta de Germandats ha fet als Presidents i representants de les Germandats i Confraries diu textualmente que Jesús i Maria José pertanyen a la Arxiconfraría Verge de la Soledat.
  Quí es el Gabinet de Premsa per a donar una noticia de manera diferent a la que ha comunicat el màxim responsable?

  Masa llibertat veig en alguns membres de la junta.

  I jo no tinc perquè aguantar que un o una incompetent redacte les coses com li done la gana. La Arxiconfraria de la Soledat se coneix a Alzira i a la Ribera de eixa manera històricament. Això és la realitat encara que no siga la formalitat.
  De totes maneres el redactor del comunicat, que tal volta sigues tú señor ‘Aguanta’, el que deuría haver fet és haver dit que pertanyen a la Confraría o la Arxiconfraría i no només que pertanyen a la Verge de la Soledat, doncs això encara la degrada mes.
  L’any passat se referien als Clavaris com a vinculats a la Confraría del Ecce-Homo y no al Ecce-Homo, i el anterior Xavi Paños era de la Germandat de Caballeros del Santo Sepulcro i no sols del Sepulcre.
  Eixa constant discriminació i ninguneix que patim la familia soledana, no tenim perqué aguantar-la.

  No sé si me he explicat, crec que si saps llegir ho comprendràs i sino me dona igual. Bona nit.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here