Els veïns d’Alzira podran formular preguntes a Mónica Oltra la pròxima setmana

0
240

En un acte organitzat per Compromís per Alzira on se li podran fer preguntes als regidors i a la mateixa Oltra que, en una de les últimes enquestes publicades, és la política valenciana millor valorada.

“Pregunta a Compromís per Alzira, Compromís per Alzira t’escolta” és el títol de l’acte públic on estaran presents els regidors de Compromís per Alzira i la Síndica Adjunta de Compromís a les Corts Valencianes Mònica Oltra. Tindrà lloc el dia 25 d’octubre, a partir de les 19:30 h, a l’Auditori de la Casa de la Cultura.

Cada volta tenim una ciutadania que vol, que exigeix ser informada, ser consultada i que vol decidir sobre les polítiques més enllà del vot cada quatre anys. La ciutadania reclama avançar a un model on la democràcia directa –la democràcia quotidiana– siga compatible amb la democràcia representativa que s’ha practicat fins ara.

Des de Compromís per Alzira considerem que, amb la participació ciutadana s’estableixen relacions de complicitat amb la ciutadania, que al seu torn afavoreixen la implementació de les polítiques decidides entre ella i els governants. En definitiva, amb la participació ciutadana s’eixampla el concepte de democràcia, ja que persegueix que els habitants d’un lloc tinguen més capacitat per a transformar el medi on viuen i on exerceixen un major control sobre els seus òrgans polítics, econòmics i administratius.

Per tant, tot aquell que vulga p

Mónica Oltra a Alzira (arxiu)

articipar pot fer la seua pregunta, pot enviar-la prèviament, fins al dia 23 d’octubre, a través del correu electrònic compromis@alzira.es. En el mateix acte també es podran formular preguntes.

Compromís per Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here