Císcar diu que presentarà alegacions «consensuades» amb regants i municipis al Pla del Xúquer

0
336
Císcar ahir davant els mitjans de comunicació

El vicepresident seguit per alcaldes de la Ribera

«Farem els alegacions pertinents» manifestà ahi a l’Alcúdia el vicepresident del Consell, José Císcar als mitjans de comunicació abans de presentar la campanya del kaki a la sala Siglo XXI. Unes alegacions que sortiran de la reunió que pretén mantindre amb el regants i els municipis de la Ribera.

Per a Císcar l’esboraany del futur Pla Hidrológic del Xúquer; «és un document que té qüestions positives com la reserva d’aigua de 31 hm3 per a la comarca de la Ribera», a més de «per a l’Albufera». Va repetir varies vegades, davant la insistència dels mitjans de comunicació que «es formularan alegacions consensuades» al Pla de Conca i recordà que el Consell, «ja ha formulat alegacions al Pla de Demarcació del Xúquer». Respecte a la potabilitzadora que està construïnt-se per abastir a 13 municipis de la comarca amb aiües superficials reiterà que «es ficarà en marxa abans d’acabar l’any» tot i no concretar una data exacta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here