Natividad Llinares i Mar Chordá anomenades falleres majors de l’Alquerieta

0
348

La comissió de la falla de l’Alquerieta el divendres passat va fer oficial el nomenament de Natividad Llinares com a Fallera Major i Mar Chordà com a Fallera Major Infantil per al pròxim exercici faller 2014.

Per als fallers i falleres de la comissió ha sigut un gran motiu d’alegria triar les seues falleres majors, ja que seran la màxima representació de la Falla l’Alquerieta. 

Paqui Vallés continuarà un anys més al capdavant de la Comissió ostentant el càrrec de presidencia, seguent este el seu tercer any com a Presidenta. Per part de la comissió infantil, Ana Blasco será la que per primera vegada en la historia de la falla ocupe el càrrec de presidenta infantil.  

Els fallers i falleres de la comissió de la Falla l’Alquerieta van animar a les noves falleres majors a portar a la comissió al màxim alt de la nostra secció i que no escatime esforços a realitzar un gran va exercir faller. 

Tant les Falleres Majors com la Presidenta i la Presidenta Infantil es van comprometre amb la seua comissió el divendres passat a realitzar un bon exercici en què no faltarà ganes de treballar i diversió. 

La Falla l’Alquerieta enguany gaudirà d’un exercici molt especial en tots els sentits, ja que desde fa poc més d’una setmana la comissió es va convertir en els pròxims clavaris de les Festes de Sant Francesc, per tant, segons declaracions de la Presidenta, es un exercici de doble responsabilitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here