Els Ricers de Sueca tornen a la Lliga Nacional de futbol americà

0
549

L’equip de futbol americà Sueca Ricers tornarà aquesta temporada a disputar la Lliga Nacional després d’haver-se proclamat campions de la Lliga Valenciana la passada temporada.

La Lliga Nacional és la segona competició en importància després de la Lliga Elit. En ella l’equip suecà es trobarà amb equips de la talla dels Murcia Cobras, Cantàbria Bisons, Mallorca Voltors, Sevilla Linces, Camioneros de Madrid o Búfals de Barcelona entre d’altres.

Per fer front a aquests grans equips, l’equip dirigit pel tècnic Salvador Bartolomé es reforçarà amb el jugador mexicà Jesús Alberto Cantú (vell conegut de l’afició valenciana) que ve de guanyar la prestigiosa lliga del seu país amb els Olmecas de Monterrey. A més, tornen a l’equip el tècnic italià Paolo Quadrini i els jugadors suecans Emilio Martínez i Josep Ortíz que van defendre els colors del València Firebats en categoria elit la passada temporada.

Per la seua banda l’equip júnior intentarà repetir la històrica gesta d’arribar a la final nacional aconseguida l’any passat, on van quedar subcampions d’Espanya.

Els principals obstacles dels suecans en el seu camí al títol seran els Pioners de l’Hospitalet, Badalona Dracs, València Firebats i València Giants.

A més a més, aquest any el club, comptarà amb un nou equip cadet que disputarà la competició autonòmica en aquesta categoria.

Els jugadors ja han començat els entrenaments per a afrontar aquesta nova temporada i es troba obert el termini d’inscripcions de nous jugadors per a que puguen incorporar-se a les distintes categories del club, sènior, júnior i cadet.

Cal agrair l’ajuda rebuda pel Consistori suecà, sense la qual no hagués estat possible la tornada a la competició nacional.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here