Els moros i els cristians conquerixen el públic de Carcaixent amb una entrada trionfal

7
490

Els Moros i Cristians han fet esta nit una entra trionfal a Carcaixent de la mà  de l’Associació de Moros i Cristians de Carcaixent i de la Comparsa Els Llops.

Enguany han desfilat comparses de l’Olleria, Llutxent, Alzira i Catarroja pels carrers, Vidal Canet, Alacant, Martí Talens, Sant Francesc d’Assís, Sant Antoni iRosendo Pastor que han estgat plens de gom a gom davant l’expectació despertada per este espectacle.

7 Comentarios

 1. después de lo visto, esta tarde en la entrada de moros y cristianos, solo me queda felicitar a quien corresponda por el GRAN ESPECTACULO ofrecido a todos los asistentes, a dicho evento, de lo mejorcito en fiestas de Carcaixent hasta la fecha, ole ole y ole, un 10, enhorabuena a todas las comparsas y actuaciones, un saludo, y que continúe muchos años.

 2. Anit un home major davant de mi va dir al desfile….
  «Ens diuen que disfrutem que açò es gratis i després la sorpresa mos arriva en forma de pujada d’impostos..dons be… disfrutem del desfile, i despres ja ens pasaran el rebut del compte»….

 3. sr, raul, li vullc dir, que els moros i cristians, no tenen la culpa de la pujada de impostos, fa 4 anys, no hi havien, i tame els pujaen, i si desapareguera esta festa, tame els pujarien, els impostos els pujen, perque s`ha gastat mes de lo que s`ingresava, i a vegades, en coses, que no eren necesaries, a mes, dirli, que poques coses, li donaran a carcaixent, en estes festes tan austeres, el color i l`ambient que ha donat este desfile.

 4. jose, totalment d´acord amb tu, però no permitim que un desfile, faça confondre a la gent i que encara que siga per uns moments, puguen pensar que no en las están clavant fins al mánec…. No se si vosté está al corrent del que está succeïnt, però li puc asegurar que anem a veure a moltes families del nostre poble al carrer en menys temps del que imaginem si no parem els peus a aquestos «genocides» que ni tan sols per un moment s´han parat a pensar en el que ens ve damunt per haver aprovat una revissió cadastral que mos arruinará practicament a tots… li parle de un autèntic drama social i econòmic per al nostre poble, li parle de que van a haure pensionistes, que necessitarán inclús la pensió integra de dos messos per a poder fer front al pagament de les contribucions… com vosté comprendrá, en aquest punt… el que sobren son desfiles i el que falten son solucions urgents….

 5. Pareix que en ribera expréss no saben que a La Pobla Llarga es celebren també moros i cristians des de fa molts anys.

 6. Ole,ole i ole!!!!!! Lo mijoret de les festes de Carcaixent.
  Eixes comparses han portat al poble una festa increible ha segut impresionant.
  Enhorabona a tots els components.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here