El Camí Solidari passarà per Alzira i Alberic a principi de setmana

0
382

Este dilluns passarà per Alzira, Víctor Cerdá, al voltant de les 13,30 hores, en una etapa més del Camí Solidari que recorre les comarques de València. Un Camí realitzat per Cerdá per  ajudar a la Federació Espanyola de Malalties Rares.

El dimarts, arribarà a Alberic, a la Plaça de la Constitució (Ajuntament),  la caravana solidaria de les malalties rares, “El Camí Solidari”, on seran rebuts, per les primeres autoritats locals al voltant de les 12 del migdia..

Entre les activitats que s’organitzaran, totes gratuïtes, hi ha conta-contes, tallers temàtics i una peque-disc. Així mateix, la delegació valenciana de la Federació Espanyola de Malalties Rares (FEDER) comptarà amb un espai en què s’informarà de les seues activitats i es posaran a la venda polseres i camisetes solidàries.

Víctor Cerdà afronta l’última setmana d’una marxa solidària que ha comptat ja amb més de 10.000 participants

El brigadista forestal d’Imelsa Víctor Cerdà ha completat ja un total de vint-i-quatre etapes del Camí Solidari per les Malalties Rares, el final de les quals està previst per al pròxim 19 d’octubre en les Torres de Serrans de València, al voltant de les 13 hores.

De les 24 etapes que ja ha completat, Víctor Cerdà destaca «la participació popular en el pas de la nostra caravana solidària pels diferents pobles». «Por això, crec que s’està complint l’objectiu principal d’esta acció, que era conscienciar la gent que els afectats per malalties rares necessiten el suport de la societat.

Fins ara El Camí ha segellat el seu pas per les comarques de L’Horta, Camp de Morvedre, Camp de Túria, Els Serrans, Racó d’Ademuz, Requena- Utiel, xiva-la

Víctor Cerdá

Foia de Buñol, la Vall d’Albaida, la Canal de Navarrés, la Ribera, la Costera i la Safor.

Més de 10.000 participants Durant els passos pels municipis de la Caravana Solidària s’han viscut moments emotius, com la recepció a Vallada que va comptar amb la presència de més de 2000 persones, o la jornada a Xàtiva, en el que un grup de malalts es va unir a Víctor en el tram final de l’etapa.

Eduardo Sala

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here