Elena Sifre i Patricia Burgos nomenades falleres majors de Camí Nou

0
566
La Falla Camí Nou ha celebrat esta setmana el nomenament de les seues falleres majors per al present ejercici. Tal honor ha recaigut en la senyoreta Elena Sifre Pastor i la xiqueta Patricia Burgos Lancero, que seran acompanyades per Emilio Esparza i Ruben Escobar. Falleres des de que eren xiquetes de volquerets, totes dos mostraren la seua il.lusió per representar la comissió que les ha vist créixer, disfrutar, ballar, riure. És el seu desitg estar acompanyades en tot moment pels membres de la comissio en aquest any de segur màgic i inoblidable per a elles.

Al acabar l’acte, els prop de tres-cents fallers i amics de la comissio que hi havien a la Sala Rex Natura disfrutaren de l’orquestra DMX fins altes hores de la matinada.
 
FALLA CAMI NOU

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here